Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in Drenthe
Culturele uitagenda

Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in Drenthe

In Drenthe zijn er hele leuke tentoonstellingen en kinderworkshops in kindvriendelijke musea, kun je proefjes doen in science expo's en zijn er veel leuke kinderactiviteiten in de bibliotheken. Speciaal voor gezinnen en kinderen. Kom met kinderen naar het museum!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 12 resultaten
Pagina: 1
totaal 12 resultaten
Pagina: 1

Kinderactiviteiten in het museum in de regio Drenthe

Met kinderen naar een kidsproof museum is echt een leuk uitstapje. Veel musea in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen hebben extra kinderactiviteiten: een museum speurtocht voor kinderen, een familierondleiding door het museum, een museum audiotour voor kinderen en meer. Ook zijn er in het museum vaak extra leuke workshops voor kinderen op woensdagmiddag, in het weekend en in de schoolvakanties.

In de uitagenda van Kidsproof Drenthe vind je alle kindvriendelijke tentoonstellingen en alle leuke museumactiviteiten voor kinderen in Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen.

Kinderactiviteiten in de bibliotheek in de regio Drenthe

De bibliotheken in Drenthe organiseren speciale kinderactiviteiten: vaak is er een voorleesuur voor kinderen, een speciaal voorleesuurtje voor peuters, er zijn regelmatig leuke workshops voor kinderen in de bibliotheek én in sommige bibliotheken zijn zelfs kleine theatervoorstellingen voor kinderen. In de uitagenda van Kidsproof Drenthe vind je ze allemaal!