Pareidolia 5+Terug naar het overzicht

vrijdag 22 oktober
Pareidolia 5+ | Herfstvakantie tip | Poëtische voorstelling vol magie!
Van Elly Bakker, artistiek leider van Puppet International, kregen we de tip deze prachtige voorstelling te boeken. Zij had 'Pareidolia' staan als openingsvoorstelling voor Puppet International 2020. Helaas kon deze 15-de editie door de Corona-maatregelen niet doorgaan. Nu toch een beetje Puppet in Ogterop in 2021.

"Het is een enorm gevarieerde voorstelling, want het gezelschap gebruikt allerlei verschillende vormen van beeldend theater. Een mooie kennismaking met de veelzijdigheid van het genre en daarom een perfecte openingsvoorstelling! De voorstelling is laagdrempelig en leuk voor de hele familie. En Pareidolia zit vol met humor en verrassende vondsten!" (Elly Bakker, artistiek leider van Puppet International)

Het Spaans-Chileens theatergezelschap La Llave Maestra speelt een spel met onze waarneming. De groep maakt met objecten, maskers, poppen en stoffen fascinerende visuele voorstellingen en combineert daarbij mime, figurentheater en clownerie. ‘Pareidolia’ betekent het vermogen van de geest om concrete figuren in abstracte vormen te herkennen, bijvoorbeeld als je naar wolken of vlekken op de muur kijkt.

In deze poëtische voorstelling vol magie zie je niet wat je ziet! Een jas wordt een zanger, een tutu een struisvogel, een papieren zak een monster. Of zie jij iets anders? Of zie je nog veel meer? ‘Pareidolia’ is een woordeloze ode aan de verbeelding.

Reserveren? Klik op de roze website button

Schouwburg Ogterop

Zuideinde 70
7941 GK Meppel
Openingstijden vr 22 okt 2021 | 19:00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst(vakantie) in Drenthe!

Hallo Herfst(vakantie) in Drenthe!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst en vakantie! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfstvakantie tips