Spellenwereld AssenTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Nieuw! Spellenwereld in Assen is een nieuw uitje waar alles draait om spellen. Komen jullie ontdekken?
Spellenwereld in Assen is een nieuw uitje waar alles draait om spellen. Je kunt er natuurlijk vele spellen spelen, maar je kunt er ook zelf een spel maken, oudhollandse spellen spelen, puzzels en breinbrekers oplossen, een raadselparcours volgen, XL spellen spelen, oude spellen bekijken, quizzen en zelfs deelnemen aan de Olympische Spellen.

Spellen zijn voor alle leeftijden. Spellen zijn niet alleen leuk maar zorgen voor verbinding en sociaal contact. Daarnaast zijn ze ook nog eens educatief. Bij Spellenwereld komt dit allemaal samen. Daarnaast is er een kleine horeca waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Winkel & Museum
Ook is er een spellenwinkel waar je honderden spellen kunt vinden. Vanaf juni kun je ook een escaperoom in het centrum van Assen spelen. En dat kan niet alleen te voet, ook hebben we een versie op de fiets door de regio van Assen en een laatste variant met de auto door Drenthe. In het najaar zal ook het spellenmuseum gerealiseerd zijn. Hier wordt het verhaal van 9000 jaar spelgeschiedenis verteld. Aan de hand van een spel ga je door het museum langs de tentoonstellingen en vele oude spellen.

Locatie
Spellenwereld is gelegen in het centrum van Assen. Onder het pand bevindt zich een parkeergarage. Het is volledig overdekt en grotendeels gelijkvloers. 

Spellenwereld in Assen is twee dingen: het is de plek voor een dagje uit in Drenthe, vol spelplezier en ontdekking. Maar het is ook een spellenwinkel met een uitgebreide collectie van nieuwe en oude spellen.

Kom langs en beleef het zelf! Meer info via de link in bio.

Spellenwereld

Weiersstraat 3
9401ET Assen
Openingstijden Zie website. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het worden TOP weekenden!

Het worden TOP weekenden!

Wat een heerlijke tijd is dit! Veel vrije dagen, dus veel tijd om met je kids eropuit te gaan!

Nieuwsgierig naar de uittips? Lees de leukste tips

Uittips in Drenthe