12X Herfstvakantieuitjes in Drenthe. Wat gaan jullie doen?

15 oktober 2019
Ben jij even blij dat je in Drenthe woont! Want, er is zo veel te doen in deze herfstvakantie. Kinderworkshops, theatervoorstellingen, wandelingen door de bossen of meedoen met doedagen op het Veenpark. Vervelen is geen optie!
Herfstvakantie uitjes in Drenthe

Herfstvakanties uitjes in Drenthe 

De HerfstFabriek

In de fabriek zit de directeur op zijn kantoor en zijn de mensen aan het werk. Ze doen allerlei dingen voor de winter. Maar er is in deze fabriek ook tijd voor spellen en knutselen. Doe je mee? Ontdek het Veenpark. Doedagen in de HerfstFabriek.

Feest! Opening Aquarena

Openingsweek van het nieuwe Aquarena in Emmen. Er vinden allerlei feestelijke activiteiten plaats in het nieuwe Aquarena, zoals zeemeerminzwemmen, duikclinics, glijbaanrace en een klimwedstrijd. Komen jullie ook? Het wordt een echte feestweek!

Paddenstoelen speuren

Ga je mee paddenstoelen speuren? In deze tijd van het jaar schieten ze overal uit de grond. Een gids neemt je mee, laat je kennis maken met allerlei soorten, maten en kleuren. Welkom in de wereld van de paddenstoelen! Een heel leuk herfstuitje.

herfstvakantie drenthe

Doe's Gek in Zwolle

In de herfstvakantie is er oneindig veel speelplezier bij Doe's gek in de IJsselhallen van Zwolle. Van 12x toffe themawerelden tot live optredens en met meet & greets van bekende YouTubers. Een dagje uit voor de hele familie! Ontdek hier alles in blog van onze kids.

Herfstvakantie in het museum

Herfstvakantie is Museumkidsweek! Voor jouw Museuminspecteurs start het avontuur in het museum.Vul tijdens de museumkidsweek een inspectie in (of 2, of 3, of..) en maak kans op een VIP museumbezoek mét overnachting. Word jij ook een museuminspecteur?

14x leukste musea's van NL

Herfstvakantietip: neem jouw kleine speurneus mee naar een museum deze herfst. Want wát hebben we te gekke musea in Nederland. Met speurtochten, dino's, brandweerauto's, escaperooms en nog véél meer! Speurneuzen jullie mee?

Word Expert voor € 5

Een dagje Amsterdam? Grijp je kans en word een echte expert deze vakantie! Ga met je familie langs alle hoogtepunten zoals de Nachtwacht en VOC tijd (6-12 jaar) of neem ze mee met een theatrale, vrolijke rondleiding (4-7 jaar) in het Rijksmuseum! Ik word expert!

familie uitjes

Bos- en natuurwandelingen

Donkere bospaden stimuleren de fantasie, er zijn genoeg bomen om in te klimmen en er zijn altijd wel takken, kastanjes en andere dingen voorhanden om te gebruiken bij spelletjes in het bos. Ontdek de samen de natuur! De 10x leukste bosplekken op een rij.

Halloween op Nienoord

Het is weer tijd om te griezelen op Nienoord! Kom je tussen 14 en 27 oktober ook griezelen op Familiepark Nienoord? Het Familiepark is omgetoverd in Halloween sferen. Kom jij ook griezelen?

Herfstknutsels

Nu de blaadjes van de bomen vallen is het prachtig weer om naar het park, bos of speeltuin te gaan. Daar liggen de mooiste herfstschatten zo voor het oprapen en leuk om mee te knutselen! Herfstschatten knutselen met kids.

herfst

Maisdoolhof in de herfst!

Tof, toffer, tofst! Het maisdoolhof van IJs- en Speelboerderij Drentse Koe is uitgebreid met een uniek interactief spel voor jong en oud! Nergens anders in Nederland vind je deze bijzondere beleving. Interactief familieuitje voor jong en oud!

Voor als het regent...

Met kou zijn binnenspeeltuinen een uitkomst. Daarom alle speelparadijzen in Drenthe op een rij. Hoef je er alleen nog maar eentje uit te kiezen. Ideaal toch? Klauter en spring erop los in deze toffe binnenspeeltuinen! 8x binnenspelen & meer!

Hele fijne herfstvakantie! Denise & Co.