Eropuit met Pasen! Een paar hele fijne Kidsproof tips!

18 maart 2024
Vier de Lente! Genieten van de frisse lucht, van lekker eten, vrolijke kleuren en van elkaar! Dat is voor ons Pasen. En natuurlijk gaan we er lekker op uit! We hebben weer een paar leuke tips van onze site geplukt om je te inspireren. Check ook nog even de Uitagenda want er is nog meer leuks te beleven!
Eropuit met Pasen in Drenthe

Oerweekend bij het Hunebedcentrum

Tijdens Pasen vind het eerste Oerweekend van het jaar plaats bij het Hunebedcentrum! Dat betekent dat er heel veel te doen is in en rond het museum. Het oertijdpark puilt uit z’n voegen van de oermensen. De steentijd, ijzertijd en de bronstijd worden tot leven gebracht. Er wordt geleefd, gewerkt, gegeten, en gedaan zoals men lang geleden deed. Leer over verschillende technieken en ambachten uit de prehistorie. Ontdek hier alle activiteiten.

Nog meer Paasuitjes

En er zijn zoveel leuke uitjes in het Paasweekend. Wij zetten ze allemaal in de uitagenda! Van speurtochten tot actieve uitjes in het museum of lentewandeling.

Pasen in Drenthe


DIY voor Pasen

3x paastakken knutselen
Wil jij je huis nog gezellig versieren? Om helemaal het paasgevoel te krijgen, bedachten we drie vrolijke paastakken. Net even anders en leuk om samen met de kinderen te maken. Deze takken staan na Pasen vast ook nog mooi in huis.
Paastakken in een ander jasje 

24x Paaseieren versieren
Is de verf op? Geen probleem! Met deze 24 decoratie tips tover je gewone eieren om tot kleine kunstwerkjes. Gewoon lekker makkelijk met huis, tuin en keuken (knutsel)spullen. Laat je vooral inspireren door onze vrolijke paaseieren!
Ontdek ze hier 

7x vrolijke paas DIY
Van paashaaskaartjes en zwaaiende kuikens, tot vrolijk ingepakte eitjes. Om het paasontbijt nóg feestelijker te maken, hebben we deze 7 paasknutsels voor je getest.
Leuk om te doen 

Check ook vooral even de Uitagenda! Daar vind je nog veel meer leuke tips voor uitjes tijdens de Paasdagen! Naar de website