Wat gaan jullie doen in de meivakantie? 14x tips!

21 april 2021
Wat gaan jullie doen in de meivakantie? Wij hebben wel wat ideetjes voor je! Outdoor trampoline springen? Of... ga samen lekker de bossen in! Laat je lekker inspireren door de tips hieronder.
Meivakantie Drenthe
Meivakantie! Laten wij leuke dingen doen!
Ook deze meivakantie wordt anders dan normaal. Toch willen we graag leuke dingen met onze kinderen doen. In deze meivakantie nieuwsbrief heel veel toffe tips en activiteiten voor in en om huis, om samen mooie herinneringen te maken! 💚


25 toffe vakantietips!

Ook deze meivakantie wordt anders dan normaal. Toch willen we graag leuke dingen met onze kinderen doen. Kies daarom in de meivakantie voor elke dag één echte highlight met deze toffe vakantietips!
Maak herinneringen 

Kinderbloesem wandeling

Loop mee met de kinderbloesem wandeling. Super leuk om samen met de kids te doen! De wandeling is 3,4 km en duurt ongeveer 1,5 uur. Onderweg doe je leuke spelletjes en opdrachten en met wat lekkers!
Doe mee! 


Doe mee met de fotochallenge

van De Hollandsche Molen. Maak een mooie foto van een molen bij jou uit de buurt met als thema "Dieren bij de molen". Stuur deze in en maak kans op een supergave overnachting in een molen!
Doe mee

Super social meivakantie

Dans, speel en doe mee met de leukste online activiteiten van Beeld en Geluid. Ontmoet YouTuber Korthom, volg de TikTok-dansworkshop en download het social-spel en beleef samen een te gekke meivakantie!
Check het hele programma 

Naar de pilotenschool

Hoe hard mag je eigenlijk vliegen met een vliegtuig? En hoe bestuur je een vliegtuig? EasyJet heeft een super gave online pilotenschool gemaakt en deze opleiding kan je GRATIS volgen! Ready for take off?
Let's go! Toffe muzikale workshop

Op 28 april is er een gratis inspiratiesessie van professor Erik Scherder over het positieve effect van muziek voor de ontwikkeling van het kinderbrein. Na afloop is er een toffe muzikale, interactieve gezinsworkshop.
Meld je nu aan 

Alle lente blogs op een rij!

In onze blogs delen wij onze favoriete uitjes en adressen in Drenthe, handige lijstjes, ervaringen van onze Kidsproof-reporters en leuke creatieve tips voor in de meivakantie! Veel plezier met ontdekken!
Check it out! 

Dikke hit voor in de vakantie!

Favoriet van onze kids! Je kunt heel makkelijk zelf stoepkrijtverf maken! Super leuk om met een kwast op de stoep een kunstwerk te ontwerpen! Wij hebben dit makkelijke recept voor je getest èn met succes!
Zelf maken 

Outdoor jumpen!

Kom je lekker bij Urban Jump in het buitenlucht springen? Zij hebben o.a. airtracks, airbag, obstakels en natuurlijk een aantal trampolines. Wil jij je vette tricks gaan oefenen, lekker actief zijn en bewegen? Hun Jump Masters zijn aanwezig zodat ze jou kunnen helpen!
Geef je hier op 
Kikkerdril vangen? Hoe?

Heb jij al kikkerdril gespot? En wat doe je ermee? Hoe verzorg je deze 'kikkerdrillies'? Vorig jaar waren wij er 'druk' mee en ideaal voor als je nog een spreekbeurt moet houden! Lees hier onze ervaring van vorig jaar en ontdek leuke weetjes!
Lees onze tips! 

Vakantiekampen


Summer Camp Emmen
Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Emmen van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel.
Meld je aan 

Supercool Teen camp!
Speciaal voor jongeren 11-17 jaar is er een te gek summer school program op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd.
Meld je nu aan! 


Alle uitjes op een rij!

Wij kunnen natuurlijk niet ALLE eropuit tips en activiteiten in deze vakantie nieuwsbrief kwijt, dus daarom delen wij graag onze gehele uitagenda met jullie. Volop vrolijke meivakantie uitjes voor het hele gezin!
Kidsproof Uitagenda 

Hele fijne meivakantie!
Denise & Co. Naar de website