Voorjaarsvakantie tips en uitjes in Drenthe!

12 februari 2024
De voorjaarsvakantie staat voor de deur, we mogen er gelukkig weer lekker op uit én er is weer allerlei leuks te doen! Hieronder hebben wij onze favoriete uitjes in de voorjaarsvakantie voor je op een rijtje gezet.
De leukste voorjaarsvakantie tips en uitjes in Drenthe!

Kinderactiviteiten Hunebedcentrum

Deze vakantie zijn er in het Hunebedcentrum weer éxtra (gratis) activiteiten voor de kids! In deze week genieten de kids van verschillende, activiteiten zoals; ontmoet een oermens, het bos ontwaakt, geluksketting maken en meer! 


Familieroute Drents Museum

De gratis familieroute bij de tentoonstelling Antonio López - Meester van het Spaans realisme staat vol met denkvragen, opdrachten en weetjes. Jullie kunnen zelf kiezen wat je leuk vindt. Dus kijk goed, laat je fantasie de vrije loop en bespreek jullie ideeën en antwoorden met elkaar. Leuk om met de hele familie te doen!

Activiteiten Miramar Zeemuseum 

Tijdens de Voorjaarsvakantie is Miramar Zeemuseum geopend! Van 18 t/m 25 februari kun je een bezoek brengen aan het museum vanaf 13:00. Er staan weer allerlei leuke activiteiten op de planning. Ontdek ze allemaal hier.Voorjaarsvakantie theater voorstellingen de Tamboer

Ontdek de leukste theatervoorstellingen in de voorjaarsvakantie bij theater de Tamboer in Hoogeveen. Van familievoorstelling Buurman & Buurman, Peter Pan en voor de allerkleinsten Bumbina. Ontdek ze allemaal.Aan de slag bij het Universiteitsmuseum Groningen

In het Universiteitsmuseum kun je niet alleen knappe wetenschappers en hun uitvindingen bewonderen, maar je kunt - nog leuker - ook zelf aan de slag!

Mijn miNiATUUR museum

Maak je eigen mini-museum bij Natuurmuseum Fryslân! Knippen, kleuren, kleien en inrichten maar! Tijdens workshops leren de kids over het maken van tentoonstellingen. Thuis kunnen ze verder gaan en het nóg mooier maken! 


ALLE Voorjaarsvakantie tips en uitjes in Drenthe

Wij kunnen natuurlijk niet ALLE eropuit tips en activiteiten in deze vakantie nieuwsbrief kwijt, dus daarom delen wij graag onze gehele uitagenda met jullie. Volop vrolijke voorjaarsvakantie uitjes voor het hele gezin!

Fijne vakantie! Liefs Denise & Co. Naar de website