ZomerkampTerug naar het overzicht

25 graden Noord

Zuideind 25
9525TJ Drouwenerveen
Openingstijden In overleg. Prijs Zie website
Zomerkampen bij 25° Noord staan garant voor plezier en vrienden!
Zomerkampen bij 25° Noord staan garant voor plezier en vrienden. Zij organiseren in 2019 voor het 4e jaar de leukste zomerkampen vanaf de leeftijd van 6 jaar.

Onze instructeurs worden goed voorbereid en we hebben ieder kamp instructeurs die het al jaren hebben gedaan en ook nieuwe instructeurs. Alle kampleiding is in het bezit van een VOG verklaring en er zijn altijd minimaal 2 personen aanwezig met een EHBO diploma.

Ze organiseren zomerkampen KIDS, een zomerkamp voor jongeren van 12 t/m 16 jaar en outdoorkampen. Tijdens de outdoorkampen staan outdooractiviteiten en bushcraft centraal.

Zomerkamp 12 t/m 16 jaar en zomerkamp KIDS overnachten in de groepsaccommodatie. Het kamp is vol bij 35 deelnemers en gaat door bij 15 deelnemers.

De uitvalsbasis voor de outdoorkampen zijn "De Noordhuisjes" een gezellige accommodatie bestaande uit 2 slaaphuisjes met 6 en 8 bedden en een gezellige binnenruimte met tafels, banken en een houtkachel voor de koude avonden. Met een groep van 14 deelnemers en 2 begeleiders ga je een onvergetelijke week beleven.

Benieuwd naar de kampen? Klik op de "roze' website button!

Blogs & filmpjesAlle blogs