Dierenpark Taman IndonesiaTerug naar het overzicht

Taman Indonesia is een (dieren)park vol cultuur en dieren uit Indonesië.
In dierenpark Taman Indonesia vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesie. De prachtigste tropische vogels vind je in de verschillende volières, waar de vogels los vliegen en je ze van dichtbij en actief kunt bekijken. Ook kun je nog even kletsen met de Beo's of gewoon lekker luisteren naar de mooie zangkunsten van de gevleugelde bewoners van Taman Indonesia Zoo.

Er zijn een aantal Indonesiche zoogdieren te bewonderen. De actieve kleinklauwotters die altijd druk zijn. Of de Loewak, een bijzonder dier wat de bonen uitpoept voor de duurste koffie ter wereld. En hoog in de bomen vind je de Binturong, die alles rustig van bovenaf bekijkt. Daarnaast zijn er nog enkele spannende dieren te ontdekken zoals de batikspin, tokeh en slangen.

De dieren in Taman Indonesia wonen in een sfeervol ingericht park, waar je ook nog samen met de kids veel van de Indonesische cultuur kunt opsnuiven.

Ontdek alle gegegvens van het park via de roze website button!

Dierenpark Taman

Kallenkote 53
8345 HE Kallenkote
Openingstijden Het park is van 1 april tot 31 oktober elke dag geopend van 10.00 - 18.00 uur.
Van 1 november tot 1 april is het park op de zondagen geopend van 12:00 - 17:00 uur.
Prijs Kinderen 3 t/m 12 jaar € 5,00 Kinderen t/m 2 jaar gratis Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst in Drenthe!

Hallo Herfst in Drenthe!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips