Nieuw! Zwembad EmmenTerug naar het overzicht

Heb jij al het nieuwe zwembad in Emmen ontdekt? Aquarena zit vol avontuur voor klein en groot!
Bij Aquarena is voor iedereen iets te beleven! Jong, oud, sportief of minder sportief. Met drie baden, een Doe & Ontdekhoek voor de kleintjes, een wellness en uitdagende faciliteiten zoals een klimwand en een interactieve glijbaan. Bij Aquarena leer je zwemmen! En dat moet leuk zijn. Daarom maken wij van onze zwemlessen een feestje. Je kunt al vanaf 12 weken samen met je baby of kindje het water ontdekken, ook hebben zij een breed aanbod aan Aquasporten.

Zoek je spanning en uitdaging, kom dan glijden van onze interactieve glijbaan of kijk hoe hoog je komt in onze klimwand. Voor de kleintjes is er de Doe & Ontdekhoek en een mooie gezinsglijbaan. Hou je meer van relaxen? Geniet dan van de bruisbank in het lekkere warme water, de sauna, infraroodcabine of stoomcabine. Kortom, ervaar het nieuwe Aquarena gevoel!

Let op, kinderen zonder zwemdiploma hebben alleen toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder in badkleding die beschikt over een goede zwemvaardigheid.


Meer info? Klik op de roze website button!

Aquarena

Stadionplein 23
Emmen
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start met deze back to school tips!

Een frisse start met deze back to school tips!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Hieronder vind je een heleboel tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten

De leukste tips!