• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Voordelig veel plezier!Terug naar het overzicht

Dag vol plezier met het hele gezin op attractiepark Drouwenerzand! Aanrader!
Drouwenerzand is het voordeligste Attractiepark van Europa! Als je een dag naar Drouwenerzand Attractiepark gaat hoef je geen tassen 'vol eten’ mee te nemen, de entree is namelijk ALTIJD inclusief vers fruit, belegde broodjes, verse dagsoep, frites, snacks, koffie, thee, limonade èn softijs!  Handig toch? Dat je niet steeds je portemonnee hoeft te pakken. Dit zit allemaal, altijd, bij de entreeprijs inbegrepen!.

De attracties van Drouwenerzand zijn uitgezocht om het hele gezin een heerlijke dag uit te bezorgen; er zijn lekker rustig (deinende) attracties en gave snelheidsattracties! Een greep uit de attracties zijn: Botsauto’s, Spookhuis, Teacups, Dierenmolen, Break Dance en attracties voor échte durfals zoals de Freak Out, XLR8 en Para Jump!

Tijdens de Land van ANWB verkiezing ontving Drouwenerzand het hoogste cijfer van de dagattractieparken van Nederland wat betreft de prijs-/ kwaliteitverhouding: een 9,2!

Kom ook genieten van de gemoedelijke Drentse sfeer en denk je dat één dag niet genoeg is? Drouwenerzand heeft ook verschillende overnachtingsmogelijkheden zoals Glamping, een Boomhut, gethematiseerde familiekamers in het Hotel, Vakantiehuizen en Campingplaatsen met privé sanitair.

Dagje plannen? Klik op de roze website button voor alle informatie!

Tip! Wist je dat je hier ook kinderfeestjes kunt vieren?

Attractiepark Drouwenerzand

Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Drenthe

Zomervakantie in Drenthe

Laat die zon maar lekker schijnen, want het is bijna zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Uittips in Drenthe