Vakantiepark en meer!Terug naar het overzicht

Kinderspeelparadijs in een rustgevende omgeving! Kom een dagje naar vakantiepark de Huttenheugte!
De Huttenheugte is dé ideale locatie voor een dagje uit! Naast de Tropische Aqua Mundo met zijn vele baden, glijbanen en wildwaterbaan, biedt De Huttenheugte ook een scala aan activiteiten voor jong en oud.

Kinderen kunnen zich om laten toveren tot een brandweer, geheim agent of prinses, knuffelen met die dieren op de kinderboerderij of ponyrijden.
Daarnaast kunnen de iets ouderen zich wagen van de kabelbaan, abseilen of bijvoorbeeld klimmen vanaf de klimtoren! Of probeer te ontsnappen uit onze nieuwe Escape Room ‘Escape from Alcatraz’ .

Ook voor een hapje of een drankje, gewone boodschappen of om een kijkje te nemen in de Shops is iedereen van harte welkom op De Huttenheugte.
In hun Toy & Souvenir is een uitgebreide speelgoed collectie reikend van Nijntje, Woezel en Pip artikelen voor de kleintjes, tot technisch Lego voor de tieners. Ook vind je hier een afdeling met modieuze woonacc. en persoonlijke geschenkartikelen om je huis of tuin gezellig te maken. Maar er is nog veel meer...

Kom gezellig een dagje langs op hun mooie park of klik op de roze website button voor meer informatie!

Tip! Ze zijn 7 dagen per week geopend!

De Huttenheugte

Reindersdijk 55
7751 SH Dalen
Openingstijden 7 dagen per week! Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente in Drenthe!

Lente in Drenthe!

Overal worden al lammetjes geboren, zo lief! Komen jullie ook op kraamvisite bij de lammetjes? Wij hebben alle lammetjesdagen in Drenthe op een rijtje gezet voor jullie...

Ontdek ze hier