De Lente van DrentheTerug naar het overzicht

Ga op strandvakantie in de bossen van Drenthe! Leer schansspringen en kom spelen op hun waterpark!
De Lente van Drenthe is een gezellige familiecamping met een waterpark, waar voor jong en oud altijd iets te beleven is. Verken de Drentse Hondsrug per fiets of te voet, ga kriebeldiertjes zoeken in het bos, plons in het zwembad of ga lekker relaxen met een goed boek.Via het bospaadje naast de receptie wandel je in slechts 300 meter naar zwemplas ‘t Nije Hemelriek en zwemplas het Gasselterveld.

Het Gasselterveld heeft helderblauw water en witte stranden. In 2018 is het Gasselterveld uitgroepen tot mooiste zwemplas van Drenthe. Je kunt er heerlijk zwemmen en zandkastelen bouwen.Tijdens de vakantie kunnen de kinderen tevens meedoen met de activiteiten van het recreatieteam en misschien komen ze bewoners Fonzy, Lente en Sem wel tegen!Liefhebbers van een actieve vakantie hoeven zich geen moment te vervelen.

Vanaf de waterplas naast de camping starten avontuurlijke hardloop- en mountainbikeroutes door het bos en langs het water. In één van de waterplassen bevindt zich bovendien ons DX Adventurepark, een waterpark met schansen tot maar liefst 11 meter hoog!

De Lente van Drenthe

Houtvester Jansenweg 2
9462 TB Gasselte
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pasen in Drenthe!

Pasen in Drenthe!

Vier de Lente! Genieten van de frisse lucht, van lekker eten, vrolijke kleuren en van elkaar! Dat is voor ons Pasen. En natuurlijk gaan we er lekker op uit! We hebben weer een paar leuke tips van onze site geplukt om je te inspireren.

Ontdek ze hier