• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Buiten spelenTerug naar het overzicht

Buitenspelen bij de Natuurplaats in Norg. Van laarzenpad tot het Donderpad!
Vlakbij het bos en dicht bij het terras is de speelnatuur. Hier kunnen jonge en oudere kinderen volop buitenspelen met o.a. een waterpomp, stapstenen of de kabelbaan. Of wat dacht je van lekker hutten bouwen?

De Natuurplaats is ook huis van Donder de Das, hij neemt de kinderen mee op ontdekkingsreis! Start je route aan het begin van de parkeerplaats, volg de sporen en eindig in de speelnatuur! Misschien dat jij een schat kan toevoegen aan de schatkamer van de natuur? Voor de uitgebreide route kun je het activiteitenboekje voor het Donderpad bij ons afhalen tijdens openingstijden. Nieuw is het verzamelen van digitale dieren in de dierenapp tijdens je wandeling langs het Donderpad (3km).

Naast de speelnatuur en het Donderpad is er ook een  Laarzenpad. Deze is i.v.m. het winterseizoen gesloten. Vanaf het voorjaar kan je de schepnetjes en zoekkaarten weer bij ons ophalen. 


En is het buiten niet zo aangenaam? Ook binnen zijn er genoeg puzzels, kleurplaten en boeken! 

Meer info? Klik op de roze website button

De Natuurplaats

Donderseweg 22
9331 TB Norg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Drenthe

Zomervakantie in Drenthe

Laat die zon maar lekker schijnen, want het is bijna zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Uittips in Drenthe