Muziek op schootTerug naar het overzicht

Vind je het leuk om samen met je kind te zingen en muziek te maken? Kom naar de cursus Muziek op schoot.
Véronique is eigenaresse van De NootjesTrommel en geeft muzieklessen voor de allerkleinsten. Haar cursus Muziek op Schoot laat jonge kinderen muziek ervaren en daarmee hun muzikale eigenschappen ontdekken door te zingen, dansen en spelen.

Een heerlijk momentje samen
De cursus Muziek op Schoot is er voor baby’s, dreumessen en peuters. Voor elke leeftijdscategorie is er een speciaal programma met eigen liedjes en opdrachtjes. Het geeft toch iets speciaals voor kindjes dat er een echte les is met een juf en dat ze samen met andere kinderen en ouders muziek beleven. Als ouder is het een heel fijn, speciaal momentje voor jullie twee. Je doet echt iets samen. En dat is best fijn zo in de drukte van de (werk)dagen.

Muziek op Schoot is goed voor de ontwikkeling
Naast dat het een heel fijn moment samen is, is een cursus Muziek op Schoot ook goed voor de ontwikkeling van je kindje. Door het spelenderwijs oefenen met allerlei instrumenten en liedjes, leg je een mooie muzikale basis waar je in de toekomst verder op kunt bouwen. Ook is het zingen van liedjes en de herhaling daarvan goed voor de taalontwikkeling van je kindje. Daarnaast stimuleer je de cognitieve ontwikkeling en het samenspel van je kind. En door al het bewegen tijdens de lessen is het ook nog eens goed voor de lichamelijke ontwikkeling.

Cursus dagen 
Kinderen zijn van natuur gevoelig voor muziek. Dat kun je al heel vroeg merken. Samen muziek maken in (leeftijds)groepen met andere kindjes en ouders is leuk en heel gezellig. Wees dus welkom en kom samen zingen en spelend muziek maken! Voor de volgende cursussen kan je inschrijven:

- cursussen op woensdag (Anloo):  31 jan, 07, 14, 28 feb, 06, 13, 20 maart
- cursussen op vrijdag (Anloo):  02, 09, 16 feb, 01, 08, 15, 22 maart
- cursussen op zaterdag (Groningen): 03, 10, 17 feb, 02, 09, 16, 23 maart
Een les duurt één uur. Het bestaat uit 40-45 minuten cursus en 10-15 min vrij spelen terwijl de ouders gezellig napraten. De cursus kost 65 euro voor kind en begeleider samen, inclusief bladmuziek voor thuis.

Opgeven? Of meer info? Klik op de roze website button.

De NootjesTrommel

Lunsenhof 14
Anloo
Openingstijden Zie website Prijs 65 euro voor kind en begeleider samen, inclusief bladmuziek voor thuis. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaar uitjes in Drenthe!

Voorjaar uitjes in Drenthe!

Naar het theater, naar het museum, naar de bios, naar een lunchtentje of restaurant, naar die binnenspeeltuin....welkom in het voorjaar

Naar de uitjes