Samen de wereld ontdekkenTerug naar het overzicht

Wil je samen de hele wereld ontdekken? Waar kan dat beter dan in het Drents Museum! 
Dit avontuurlijke museum in Assen staat bekend om zijn grote, bijzondere (inter)nationale tentoonstellingen over archeologie, hedendaags realisme en kunst.

Bij deze tentoonstellingen kan je speciale Familieroutes doen, vol kijk-, spel-, doe-, en denkopdrachten. Dichter bij huis blijven? Stap dan samen in de wondere wereld van Johannes van Lier en zijn excentrieke familie in Het Grootste Poppenhuis van Nederland. Natuurlijk mogen bij een bezoek aan het Drents Museum de beroemde Drentse veenlijken niet worden overgeslagen. 

Thuis nog even nagenieten? Breng dan ook nog even een bezoek aan de uitgebreide Museumshop en koop bijvoorbeeld een van de fraaie kinderboeken.

Kinderen en jongeren tot 18 jaar hebben altijd gratis toegang, meer informatie? Klik op de 'roze' website button.

Drents Museum

Brink 1
9401 HS Assen
Openingstijden Zie website. Prijs Kinderen en jongeren tot 18 jaar hebben altijd gratis toegang Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start met deze back to school tips!

Een frisse start met deze back to school tips!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Hieronder vind je een heleboel tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten

De leukste tips!