Samen de wereld ontdekkenTerug naar het overzicht

Wil je samen de hele wereld ontdekken? Waar kan dat beter dan in het Drents Museum! 
Dit avontuurlijke museum in Assen staat bekend om zijn grote, bijzondere (inter)nationale tentoonstellingen over archeologie, hedendaags realisme en kunst.

Bij deze tentoonstellingen kan je speciale Familieroutes doen, vol kijk-, spel-, doe-, en denkopdrachten. Dichter bij huis blijven? Stap dan samen in de wondere wereld van Johannes van Lier en zijn excentrieke familie in Het Grootste Poppenhuis van Nederland. Natuurlijk mogen bij een bezoek aan het Drents Museum de beroemde Drentse veenlijken niet worden overgeslagen. 

Thuis nog even nagenieten? Breng dan ook nog even een bezoek aan de uitgebreide Museumshop en koop bijvoorbeeld een van de fraaie kinderboeken.

Kinderen en jongeren tot 18 jaar hebben altijd gratis toegang, meer informatie? Klik op de 'roze' website button.

Drents Museum

Brink 1
9401 HS Assen
Openingstijden Zie website. Prijs Kinderen en jongeren tot 18 jaar hebben altijd gratis toegang Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pasen in Drenthe!

Pasen in Drenthe!

Vier de Lente! Genieten van de frisse lucht, van lekker eten, vrolijke kleuren en van elkaar! Dat is voor ons Pasen. En natuurlijk gaan we er lekker op uit! We hebben weer een paar leuke tips van onze site geplukt om je te inspireren.

Ontdek ze hier