Manege KnollegruunTerug naar het overzicht

Ontdek manege Knollegruun in Schoonloo. Van ponykamp, buitenritten, kinderfeestjes, paardrijles en meer!
De manege met Aandacht, Plezier en Kwaliteit. Manege Knollegruun ligt op steenworp afstand van het mooie dorp Schoonloo (Drenthe). De manege ligt aan een groot bos en heidegebied. De mogelijkheden zijn eindeloos en samen met de paarden staan zij klaar om je te verwelkomen!

Zij bieden zeven dagen in de week lessen aan met gediplomeerd personeel. Tevens is er ook een pensionstalling en een camping aanwezig. Ze hebben verschillende pony’s en paarden tot je beschikking.

Maak gerust een afspraak voor een gratis proefles,rondleiding of meer informatie!


Buitenritten

Manege Knollegruun ligt in de prachtige staatsbossen van Drenthe. Je vindt er gevarieerde bossen, vennen en heide. In de omgeving van de manege is er ‘vrij ruiteren’, wat niets anders betekent dan dat er vrijwel overal op het paard gereden mag worden. Dit leent zich dan ook uitstekend voor lange ritten te paard. De buitenritten vinden plaats onder gediplomeerde begeleiding. 

Ponykamp

In de zomervakantie worden er ponykampen bij Manege Knollegruun georganiseerd voor jong en oud. In deze week ga je allerlei activiteiten doen, zoals buitenritten, zwemmen bij het Loo meer, pony pimpen, spelletjes, bonte avond, knutselen, speurtocht, dressuurles, springles, voltige, vrijheidsdressuur, verschillende uitstapjes en nog veel meer!


Paardrijlessen

Uiteraard kunt je op manege Knollegruun ook rijlessen nemen. Zij hebben lessen voor jong en oud. Deze vinden hoofdzakelijk plaats in de binnenbak en bij mooi weer in de eb-en-vloed buitenbak. De instructie is gediplomeerd.


Kinderfeestjes

Bij manege Knollegruun organiseren zij ook de leukste kinderfeestjes! Tijdens die kinderfeestjes gaan jullie ponyrijden, pony pimpen, knutselen en nog veel meer!

Kortom manege Knollegruun heeft het allemaal! Wil je meer weten over bovenstaande klik dan op de roze website button!

Tip! Ze hebben ook een heel leuk en informatief YouTube kanaal of check hun Facebookpagina.

Manege Knollegruun

Hoofdstraat 33
9443 PA Schoonloo
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars(vakantie) uitjes in Drenthe!

Voorjaars(vakantie) uitjes in Drenthe!

Naar het theater, naar het museum, naar de bios, naar een lunchtentje of restaurant, naar die binnenspeeltuin....welkom in het voorjaar

Naar de uitjes