Stedelijk museum CoevordenTerug naar het overzicht

Ontdek het enige kasteel in Drenthe. In Stedelijk Museum Coevorden beleef je het verhaal.
In Stedelijk Museum Coevorden beleef je het verhaal van dé vestingstad van Drenthe. Ga mee op een ontdekkingsreis door de roerige geschiedenis van Coevorden en ontdek de spannende verhalen en geheimen van het kasteel- en vestingverleden. Bekijk de 3D film, luister naar interactieve audiofragmenten of verkleed je als ridder of jonkvrouw in de kinderhoek!

Voor de jonge en oude speurneuzen
Een bezoek aan ons museum is een plezier voor iedereen! Voor jonge en oude speurneuzen zijn er maar liefst twee speurtochten. Superleuk om met het hele gezin of samen met je vriendjes of vriendinnetjes te doen. Bovendien zijn ze helemaal gratis en krijg je na afloop ook nog een presentje.

Schoolvakanties
Ook in de schoolvakanties en de weekenden is er van alles te beleven in en rondom het museum! Doe mee aan één van onze (knutsel)workshops of ga mee met een kinderrondleiding door het kasteel van Coevorden. Houd onze website in de gaten voor leuke activiteiten.

Voor meer info, klik op de roze website button.

Stedelijk Museum Coevorden

Haven 4
7741 JV Coevorden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente in Drenthe! De leukste tips en uitjes!

Lente in Drenthe! De leukste tips en uitjes!

Naar het theater, naar het museum, naar de bios, naar een lunchtentje of restaurant, naar die binnenspeeltuin....welkom in het Drentse voorjaar.

Naar de uitjes