Het Vogelpark in Ruinen!Terug naar het overzicht

Vogelpark Ruinen: het meest knusse dierenpark van Drenthe met volop leerzame kinderactiviteiten!
Willen jullie als gezin een keer iets anders? Kom dan eens een kijkje nemen bij Vogelpark Ruinen, waar je naast vele bijzondere vogels ook niet-gevederde beesten vindt.

Struin op je gemakje door het knusse park of ga aan de slag met een speurtocht. Zo hebben zowel vogelliefhebbers als gezinnen een heerlijke dag. Vogelpark Ruinen: hét dierenpark in Ruinen en omgeving.

Kinderactiviteiten

Kinderen zijn vaak gek op dieren en kunnen bovendien veel van hen leren. Kies daarom voor een leuk en leerzaam dagje uit met kinderen bij Vogelpark Ruinen! Zij kunnen de ruim 130 diersoorten in het park van dichtbij bekijken, het park ontdekken met een dierenspeurtocht of naar binnen gluren in de broedkasten. Jongere kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de kinderspeeltuin.

Educatief uitje

De vele vogels en overige dieren kun je van heel dichtbij bekijken. Je mag niet bij alle dieren in het hok, maar je kunt ze evengoed heel goed onderzoeken. Vogelspotters kunnen zich daardoor laveren aan ‘de bewoners’, maar ook voor kinderen is het heel leuk om zulke bijzondere dieren van zo dichtbij te bekijken. Hierdoor is jouw bezoekje aan Vogelpark Ruinen leuk, ontspannend en ook nog eens heel educatief.

Klik voor meer info op de "roze" website button!

Vogelpark Ruinen

Postweg 3
7963 PD Ruinen
Openingstijden Zie website Prijs Een bezoekje aan Vogelpark Ruinen kost €7,50 voor volwassenen en €4,- voor kinderen tot en met 10 jaar.
LET OP! Er kan alleen contant betaald worden.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Juni in Drenthe

Juni in Drenthe

De lente is een feit! Op naar allerlei leuke activiteiten en tips! Van kinderboerderijen, wandelingen tot speeltuinen.

Vind hier de allerleukste uitstapjes, tips en adressen!

Naar de uitjes