Alpaca boerderij ZonneveldTerug naar het overzicht

Een alpaca wandeling door de Drentse bossen? Of toch liever voeren en aaien. Het kan bij Zonneveld.
Maak kennis met hun lieve alpaca's! De alpaca's zijn super schattig, zacht en vriendelijk. Hierdoor is het erg leuk om aan een alpaca activiteit mee te doen.


Alpaca wandeling

Het is bij hun mogelijk om een wandeling te maken met een aantal alpaca's. Wandelen met alpaca’s is een ware ervaring. Van de ontmoeting met de alpaca’s tot de wandeling door de rustgevende natuur en de herinneringen die je voor altijd met je meeneemt. De activiteit begint met een uitleg hoe je het beste met de alpaca’s kunt omgaan. Vervolgens krijg je vooraf de kans om de alpaca’s te ontmoeten en ze te voeren. Zo creëer je al een band voor de alpacawandeling begint.


Feed & Greet

Een andere optie is een Feed & Greet met de alpaca's. Heb jij altijd al een alpaca willen aaien en van dichtbij willen zien? Dan is hun Feed & Greet echt iets voor jou! Onder enthousiaste begeleiding krijg je uitgebreid de tijd om de alpaca’s uit je hand te voeren. Tijdens het voeren kom je van alles te weten over de alpaca’s. Ook kun je voelen hoe heerlijk zacht de wol van een alpaca is. Hun alpaca’s zijn erg fotogeniek, dus maak vooral van de gelegenheid gebruik door lekker met ze op de foto te gaan.

Meer informatie of wil je reserveren? Dat kan via de roze website button.

Zonneveld Alpaca's

Kanaal W.Z. 2a
7937TL Tiendeveen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Meivakantie in Drenthe

Meivakantie in Drenthe

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de meivakantie? In Drenthe zijn er heel veel leuke vakantie activiteiten en uitjes voor kinderen.

Dit zijn onze favoriete tips:

Ontdek onze tips