Zwemmen in GietenTerug naar het overzicht

Zwembad Zwanemeer is een prachtig gelegen openlucht zwembad in de bossen van Gieten.
Of je nu een sportief baantje wilt trekken in het grote wedstrijdbad of met het hele gezin al spelend wilt zwemmen in het recreatiebad; in zwembad Zwanemeer is het mogelijk.

Het recreatiebad is middeldiep en beschikt daarnaast over een bruisbad én stroomversnelling. Voor extra veel speelplezier is er een reuzewaterglijbaan waar kinderen vanaf kunnen roetsjen. Voor de peuters is een apart peuterbad gemaakt waar ze heerlijk onder toeziend oog van de ouders kunnen spetteren en spelen in het verkoelende water. Gegarandeerd blije gezichten!

Zin in een hapje tussendoor? Er valt veel te kiezen met eten en drinken bij hun horeca. Van een frietje met een broodje frikandel tot tosti’s, pistoletjes of spirello. Wat je ook kiest, als je op hun terras zit is het genieten.

Wil je een leuk feestje in het zwembad regelen voor veel kinderen? Dan kan dat voordelig met hun speciale kinderfeest pakketten vanaf 5 personen.

Zwembad Zwanemeer

Oude Groningerweg 18
Gieten
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2022!

Hallo 2022!

Alle feestdagen zijn weer voorbij! Tijd voor een frisse neus! Ontdek hier de leukste (bos)wandelingen met de kids en meer!

Naar de blogs