icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Openluchtbad ZweelooTerug naar het overzicht

Openlucht zwembad Zweeloo. Eén van de oudste zwembaden van Drenthe.
In de kom van het dorp Zweeloo ligt hun prachtige zwembad. Het bad vierde in 2013 zijn 80-ste verjaardag en is daarmee één van de oudste zwembaden van Drenthe.

Van oudsher was het een natuurbad, dat werd voorzien van water door het water van de Aelderstroom er door te leiden. Die tijd is allang voorbij en nu kan iedereen genieten van hun verwarmde zwemwater.

Naast het zwemmen in ons 25 meter bad, kun je lekker spelen in het ondiepe, waarin een loopmat ligt. Voor de allerkleinste is een apart kinderbad, waar je lekker kunt spetteren en spatteren. Voor de fun kun je van onze grote glijbaan, die eindigt in het diepe bad.

Als je even niet wilt zwemmen kun je heerlijk van de zon genieten op de speel/ligweide en als je zin hebt in een versnapering kunt je terecht in onze kiosk. Voor actieve ontspanning staan er op de speel/ligweide een volleybalnet en een tafeltennistafel.

Zwembad Zweeloo

Hoofdstraat 4
7851 AA Zweeloo
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is zomervakantie!

Het is zomervakantie!

Het is ZOMER en bijna VAKANTIE in Drenthe! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop ze zich vervelen. Check onze blogs met zomertips!

Naar de Blogs