Kinderfeestjes Dol-fijnTerug naar het overzicht

Actief Kinderfeestje? Voor kleine en groot kan je goed terecht bij het Ermerstrand! Ontdek mee!
Bent je op zoek naar een unieke locatie voor een kinderfeestje? Kom dan zeker langs bij Ermerstrand! Op hun park is namelijk zoveel te doen! Dit maakt Ermerstrand dé perfecte locatie voor een onvergetelijk kinderfeestje.

Voor de kleintjes

Voor de kleintjes onder ons kan het kinderfeestje worden gevierd in ons indoor speelparadijs. Samen met lekkere limonade en patatjes beleven de kinderen een heerlijke middag.

De oudere kinderen

Voor de ieder oudere kinderen bieden ze ook hele leuke kinderfeest arrangementen. Denk aan bijvoorbeeld waterskiën. Of wat te denken van een paintball avontuur in ons speciale paintballbos? Ieder kinderfeestje is een unieke ervaring.

Actieve kinderfeestjes

Een kinderfeestje bij Ermerstrand staat geheel in het teken van lekker actief bezig zijn. Ieder kinderfeestje wordt compleet verzorgd. Van ontvangst en instructies tot ranja, patatjes en iets lekkers. Hun actieve, sportieve kinderfeestjes zijn al te boeken vanaf €9,00 per kind.

Binnenspeelparadijs Dol-Fijn

Steenbakkersweg 3
7843 RM Erm
Openingstijden In overleg Prijs Hun actieve, sportieve kinderfeestjes zijn al te boeken vanaf €9,00 per kind. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2022!

Hallo 2022!

Alle feestdagen zijn weer voorbij! Tijd voor een frisse neus! Ontdek hier de leukste (bos)wandelingen met de kids en meer!

Naar de blogs