Stadion feestje!Terug naar het overzicht

Verjaardag vieren in het stadion? Dat kan nu ook met eSporter Luuk Jans!
Zou jij graag je verjaardag willen vieren in het prachtige stadion van FC Emmen? Dat is mogelijk!

Naast dat je jouw kinderfeestje bij FC Emmen kunt vieren met een training in het stadion De Oude Meerdijk, kun je nu ook jouw kinderfeestje vieren met een FIFA-clinic van onze eSporter Luuk Jans! Hoe gaaf is dat!?

Tijdens jouw kinderfeestje krijgen jij en jouw vriendjes of vriendinnetjes een FC Emmen-ontvangst bij de hoofdingang van De Oude Meerdijk. Gedurende het kinderfeestje wordt een voetbaltraining of een FIFA-clinic gegeven, hiernaast wordt er een rondleiding door het stadion van FC Emmen gegeven en krijgen de kinderen wat te drinken in het spelershome van FC Emmen. In het spelershome kunnen de vriendjes en vriendinnetjes eventueel ook hun cadeau geven aan de jarige.

De feestjes worden afgesloten bij de McDonald’s in Emmen. Hier krijgen de kinderen een Happy Meal met frietsaus en een ijsje. De kids nemen plaats aan een speciaal gedekte tafel, waar ook een cadeautje klaarligt voor de jarige!

Meer info? Klik op de roze website button!

FC Emmen

Stadionplein 1
7825 SG Emmen
Openingstijden Kinderfeestjes zijn mogelijk op de woensdagmiddag (mits het kunstgrasveld van FC Emmen beschikbaar is voor het voetbalkinderfeestje) en duren van 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur Prijs Kosten voor deelname bedragen €10,00 per kind + €4,85 bij de McDonald’s (€14,85 totaal per kind).
Minimaal 8 kinderen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2022!

Hallo 2022!

Alle feestdagen zijn weer voorbij! Tijd voor een frisse neus! Ontdek hier de leukste (bos)wandelingen met de kids en meer!

Naar de blogs