Toffe kinderfeestjes!Terug naar het overzicht

Kom en ontdek het kinderfeestje midden in de natuur bij Joytime!
Kom jij je verjaardag samen met je vriendjes en vriendinnetjes vieren in het park, maar heb je zin om meer te doen dan alleen klimmen in Kleintje Klimpark of activiteiten van het Outdoor Belevingspark? Dat is bij ons geen probleem! Wat dacht je van een compleet feestje, met beide?

EEN ACTIEF & COMPLEET KINDERFEESTJE: LEUK VOOR IEDEREEN!
Bij aankomst is er ranja met chips en de mogelijkheid om de cadeautjes uit te pakken en keihard te zingen voor de jarige. Daarna gaan jullie met één van onze instructeurs mee. Iedereen krijgt een klimgordel en dan is het zo ver, jullie gaan naar Kleintje Klimpark! Daar aangekomen wordt de instructie gegeven aan jullie en aan de begeleiders  en wordt het oefenparcours afgelegd, om te laten zien dat jullie het begrijpen… Het is zo ver: We beginnen met klimmen! De instructeur blijft nog even kijken om te zien hoe goed jullie het doen. Daarna mogen de ouders deze taak overnemen.

Na ongeveer anderhalf uur klimmen mogen jullie de gordels inleveren en staat er patat, een snack en onbeperkt ranja klaar. Even bijkomen na al die inspanning! Eén van onze medewerkers komt na het eten uitleg geven over het Outdoor Belevingspark, waar jullie nog twee uur activiteiten mogen doen zoals boogschieten, wandklimmen, over de hindernisbaan, survivalbaan of een een parcours afleggen op de lowropes. Helaas is Quadrijden niet inbegrepen.

Meer info en reserveren? Klik op de roze website button!

Joytime

Oostereind 12a
9444 XD Grolloo
Openingstijden Minimaal 4 jaar oud Prijs Inclusief horeca € 19,- per kind, exclusief horeca € 12,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst! 10x natuuruitjes

Hallo Herfst! 10x natuuruitjes

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze favorieten boswandelingen?

Natuuruitjes