Outdoor kinderfeestje!Terug naar het overzicht

Actief kinderfeestje vol met avontuur met een flinke dosis spanning en sensatie? Dat kan op Molecaten!
Kom dan een dagje naar Molecaten Outdoor Drenthe in Wezuperbrug met een groots klimpark, een all weather skibaan en nog veel meer outdoor activiteiten (o.a. boogschieten,  vlotbouwen, kanoën en er is een skatepark). Waar vind je nu zoveel adrenaline kicks bij elkaar?

Is je kind binnenkort jarig en wil je trakteren op een avontuurlijk kinderfeestje? Kom dan met alle feestgangers naar Molecaten Outdoor Drenthe! Mix & Match de activiteiten en het wordt een kinderfeestje om nooit meer te vergeten. Uiteraard kunnen we in overleg het arrangement aanpassen naar eigen wens.

Mix & Match kinderfeest!
Kies twee activiteiten en een snack voor bij de friet. (Voor alle kinderfeestjes geldt een minimum aantal van 6 deelnemers)

Meer info? Klik op de roze website button!

Molecaten Outdoor Drenthe

Oranjekanaal Noordzijde 10
7853 TA Wezuperbrug
Openingstijden In overleg. Prijs Vanaf € 14,50 per kind kunt u een dag vullende programma samenstellen uit twee activiteiten en een traktatie. Volwassen begeleiders die niet deelnemen aan de activiteit, maar wel mee eten: € 4,50 per persoon
* toeslag klimpark (parcoursen tot 4 m. hoog): € 1,00 per kind
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Een frisse start met deze back to school tips!

Een frisse start met deze back to school tips!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Hieronder vind je een heleboel tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten

De leukste tips!