Boeren kinderfeestjes!Terug naar het overzicht

Heerlijk uitwaaien in de buitenlucht en ravotten rondom de boerderij Ontdek Stoer bij de boer!
Het vieren van je feestje bij hun op de boerderij is een geweldige ervaring! Heerlijk uitwaaien in de buitenlucht en ravotten rondom de boerderij. Welk kind maak je daar niet blij mee? Lekker vies worden mag daar ook, want bij hun mag bijna alles.


Ontdekkingstocht over de Boerderij:

Ontvangst in de Feeststal met limonade en iets lekkers / cadeautjes uitpakken.
De ontdekkingstocht kan beginnen. De kinderen volgen de klompjes en zoeken de opdrachten/groepsspelletjes. Tijdens deze tocht ontdekken ze de boerderij en leren dingen over de dieren.

De activiteiten met een knipoog naar de boerderij worden afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Na de ontdekkingstocht is het tijd voor vrij spelen. Daarvoor hebben zij zowel buiten als binnen in de koeienstal mogelijkheden! Welk team bouwt de beste en stevigste hooihut? Speel het kippenvangspel of leef je uit op de stro trampo!

Meer info? of reserveren? Klik op de roze website button!

Stoer bij de Boer

Noorderdiep 592
Valthermond
Openingstijden In overleg. Prijs Het boeken van een kinderfeestje kan al vanaf 6 kinderen. Een feestje duurt gemiddeld 2.5 uur.
Vanaf 1 april 2019 is de prijs voor een kinderfeestje €125,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo 2021!

Hallo 2021!

Alle feestdagen zijn weer voorbij! Tijd voor een frisse neus! Ontdek hier de leukste (bos)wandelingen met de kids en meer!

Naar de blogs