ZomerkampTerug naar het overzicht

Zomerkampen bij 25° Noord staan garant voor plezier en vrienden!
Zomerkampen bij 25° Noord staan garant voor plezier en vrienden. Zij organiseren in 2019 voor het 4e jaar de leukste zomerkampen vanaf de leeftijd van 6 jaar.

Onze instructeurs worden goed voorbereid en we hebben ieder kamp instructeurs die het al jaren hebben gedaan en ook nieuwe instructeurs. Alle kampleiding is in het bezit van een VOG verklaring en er zijn altijd minimaal 2 personen aanwezig met een EHBO diploma.

Ze organiseren zomerkampen KIDS, een zomerkamp voor jongeren van 12 t/m 16 jaar en outdoorkampen. Tijdens de outdoorkampen staan outdooractiviteiten en bushcraft centraal.

Zomerkamp 12 t/m 16 jaar en zomerkamp KIDS overnachten in de groepsaccommodatie. Het kamp is vol bij 35 deelnemers en gaat door bij 15 deelnemers.

De uitvalsbasis voor de outdoorkampen zijn "De Noordhuisjes" een gezellige accommodatie bestaande uit 2 slaaphuisjes met 6 en 8 bedden en een gezellige binnenruimte met tafels, banken en een houtkachel voor de koude avonden. Met een groep van 14 deelnemers en 2 begeleiders ga je een onvergetelijke week beleven.

Benieuwd naar de kampen? Klik op de "roze' website button!

25 graden Noord

Zuideind 25
9525TJ Drouwenerveen
Openingstijden In overleg. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Tips voor het Pinksterweekend!

Tips voor het Pinksterweekend!

De lente is een feit! Op naar allerlei leuke activiteiten en tips! Van kinderboerderijen, wandelingen tot speeltuinen.

Vind hier de allerleukste coronaproof uitstapjes, tips en adressen!

Naar de Blogs