7 x toffe binnenspeeltuinen in Noord-Limburg

19 februari 2024
Ook in Noord-Limburg heb je echt leuke binnenspeeltuinen waar je helemaal los kunt gaan.
Beringerzand Panningen
Een kruip-door-sluip-door spel met je vriendjes of vriendinnetjes tussen de wringers en touwen naar de ballenbak. Even een spelletje 4 op een rij, en daarna vrolijk springend op het heuse springkussen. Er is voldoende zitgelegenheid, zowel binnen als buiten bij lekker weer.

Ballorig Venlo
Bij Ballorig Venlo beleef je het allerleukste dagje uit. Leef je uit op de monorailbanen, in de voetbalkooi, op de rodelbanen, in de royale peuterhoek, op de trampolines en de klimvulkaan, in de ballenbakken met ballenkanonnen, op de grote klimstellages en de klimwand, op de springkussens, de glijbanen en nog veel meer...

Binnenspeeltuin BoegaFun Venray
BoegaFun is een 2000 m² grote binnenspeeltuin voor kinderen van 1 tot en met 13 jaar. Kinderen vinden hier naar hartenlust klimmen, klauteren en ravotten in de vele attracties, terwijl de (groot)ouders genieten van een heerlijk kopje koffie.

Monkey Town Venlo
De kinderen kunnen bij Monkey Town klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines, rondrijden met auto's en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Verder hebben zijn er twee super hoge glijbanen om vanaf te glijden! En voor de allerkleinste is er een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

Pee Wee Posterholt
Voor een dagje weg met je kids en onwijs veel plezier maken is Pee Wee Posterholt echt een aanrader! Dit kinderspeeldorp bestaat o.a uit: Voetbalkooi, grote legohoek, peuterhoek, space center. De grootste air trampoline van Europa, 415 m2 groot. Een dierenboerderij/kinderboerderij. Een buiten speeltuin 20.000 m2 met veel speeltoestellen. Een uitgebreide keuken, ook voor een gezonde hap. Een groot buitenterras met uitkijk over de speeltuin. Dus of het nou mooi weer is of het regent bij Pee Wee heb je altijd een onvergetelijke dag vol speelplezier!

KidsPlaza Weert
Of het nu mooi weer is of juist regent, met de speeltuinen van Kinderpretland Weert, Noord-Limburg zit je altijd goed. Een deel is namelijk binnen en bij mooi weer kan je ook buiten spelen. Binnen vind je vier etages aan speelplezier met klimwandjes en supersnelle glijbanen!

Ballorig Roermond
Bij Ballorig Roermond vermaken de kids zich met een mega trampoline, een circuit, een ballenbak en nog veel meer.. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte waar ze zich heerlijk kunnen vermaken. Ook leuk, ga eens met de kleintjes naar de speciale peuterochtend zodat ze ongestoord rustig kunnen spelen!


In de regio van Noord-Limburg heb je ook onwijs leuke buitenspeeltuinen. Ontdek ze hier!

Heel veel speelplezier.

Liefs Sanne