De leukste binnenspeeltuinen in Eindhoven en omgeving

19 februari 2024
Weer of geen weer de leukste binnenspeeltuinen van Eindhoven en omgeving op een rijtje!
Bounce Valley Eindhoven
In dit gigantische Airpark in Eindhoven kun je springen, klimmen glijden en nog veel meer! Extra fijn voor de kleintjes: er zijn speciale tijden om rustig en veilig te kunnen bouncen.

Monkey Town Mierlo
Ze hebben vele attracties voor kinderen van 1 t/m 10 jaar, goed verzorgde horecagelegenheid en scherpe entreetarieven is Monkey Town één van de leukste Indoor Speeltuin van Mierlo, Helmond, Geldrop, Nuenen en omgeving en daarmee het perfecte gezinsuitje. Diverse speelzones ook voor de allerkleinste.

Ballorig Veldhoven
Een kinderparadijs waar je onbeperkt speelplezier hebt. Trampolines, spelen in de ballenbak en voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte.Monkey Town Valkenswaard
Je helemaal laten gaan bij Monkey Town in Valkenswaard. Kruipen door tunnels, glijden van de glijbanen of racen op de kartbaan super leuk.

Speelschuur Billy Barn, Helmond
Op de Brandevoorste Hoeve kunnen kids eindeloos spelen op de leuke speeltoestellen in speelschuur Billy Barn. Papa en mama kunnen heerlijk rustig zitten maar mogen de kindjes ook helpen.

Monkey Town Helmond
Hier heb je heel veel speelplezier. Kinderen kunnen hier heerlijk ravotten, klauteren, glijden, voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Voor de allerkleinste is er een peuterhoek en is overzichtelijk ingericht. De begeleiding is gratis en kunnen gebruik maken van de gratis WIFI onder het genot van een heerlijk koffie.

KidsPlaza Helmond
In indoor speelparadijs KidsPlaza kan je lekker spelen in een Jungle van speeltoestellen. Er zijn drie verschillende zones met trampolines, springen is vrolijk en gezond! Op het danspodium kun je gratis workshops voor alle leeftijden volgen.

Monkey Town in Veghel
Papa en mama kunnen heerlijk relax kijken hoe hun kids spelen. Trampolines, glijbanen, panna-kooi. Voor de allerkleinsten is er een magische ballenspuger.

Speelboerderij De Hooiberg Bladel
Midden in het groen van de Brabantse Kempen vind je deze enorme speelboerderij. Er is een fijne knutselruimte met wisselende thema's, een grote ballenbak, peuterballenbak, mayatempel met maar liefst vier glijbanen, een mega blokkenhoek, schietarena waar je andere kunt beschieten met zachte schijven.

KidsPlaza Weert
Kom spelen bij KidsPlaza in Weert. Een groet binnen en buitenspeeltuin. Spectaculaire attracties m aar ook is er een speciale peuterzone voor de allerkleinsten. Klimmen, klauetern, kruipen en springen.

Monkey Town Eindhoven
Wat ga je als eerste doen als je in Monkey Town Eindhoven bent? Van de glijbaan? Duik je de ballenbak in? Of wil je liever klimmen en klauteren? Alles kan namelijk bij Monkey Town!

Bij Billy Bird HemelrijkFamiliepark Dippie Doe, Malpie Hoeve en Gouden Woud kun je je binnen en buiten vermaken!

Billy Bird Hemelrijk in Volkel 
De binnenspeeltuin Zeeoversland is gigantisch en gemaakt voor iedereen. Voor jong en oud. En als het weer mooi weer is ga je gewon weer verder buitenspelen op het park.

Familiepark Dippie Doe in Best
25 Super spannende attraties voor kinderen tot 13 jaar. Ze hebben een binnenhaven waar je eindeloos kunt klauteren en spelen. En als het even goed weer is kun je naar de buitenhaven en je laten gaan in de vrije val of achtbaan.
Malpie Hoeve
 in Valkenswaard is een Boerderij met heerlijke ijsjes maar daar hebben ze een ook een te gekke speeltuin binnen en buiten. 

Gouden Woud in Liempde
Een unieke speelplek midden in de natuur waar kinderen urenlang kunnen ravotten! Kuilen graven in het zand, spelen met water, klauteren op de speeltoestellen, in bomen klimmen, goud zoeken en over het blotevoetenpad lopen!

Heel veel speelplezier!

Tip: Op zoek naar leuke Uitjes? Check onze Uitagenda eens. Die staat boordevol leuke tips.