De leukste buitenspeeltuinen van Noord-Limburg vind je hier op Kidsproof Eindhoven

8 mei 2023
Deze 7 toffe buitenspeeltuinen liggen in Noord-Limburg. Iets buiten Eindhoven maar zeker de moeite waard. De kids zullen hier heel veel speelplezier beleven. Check vooraf altijd even de site van de speeltuin met de actuele openingstijden.
Speeltuin Kitskenberg in Roermond
Deze buitenspeeltuin is een echte natuurspeeltuin en door de vele bomen is het er ook nog eens schaduwrijk. Heerlijk om een zomerdagje door te brengen. Zo’n 80 verschillende speeltoestellen bieden veel speelplezier en gevarieerde speelomgevingen. Kinderen tussen 2 en 12 jaar kunnen zich hier perfect vermaken. Een ondiep spartelbad zorgt, vanaf een buitentemperatuur van 20 graden, voor verkoeling en het doolhof zorgt voor spanning en fantasie. Ook is er een 18 holes Midgetgolfbaan. Open vanaf maart. Check altijd even de site ivm weer.

Speelbos De Boskoel in Well
Hier in De Boskoel zijn geen schommels en glijbanen, maar spelen kinderen in en met de natuur. In speelbos "De Boskoel' kunnen kinderen van drie tot zestien jaar heerlijke avonturen beleven. Lekker in het zand spelen, slingeren van boom tot boom en hutten bouwen. Het speelbos is een “natuurlijke speeltuin” zonder schommels of glijbanen, waar de kinderen in en met de natuur kunnen spelen. Open. Check vooraf even de site voor excacte openingstijden.Speelpark Klein Zwitserland Tegelen
Het 15 hectare grote park ligt in een fraai bebost terrein met grote hoogte verschillen. Deze ontstonden in het begin van de vorige eeuw, toen er een kleigroeve was op de plaats waar Klein Zwitserland nu is. De natuur heeft er een spannend gebied van gemaakt. Het speelpark combineert de charme van de speeltuin van vroeger met moderne en spannende speeltoestellen. Zo ligt er de langste buisglijbaan en Europa’s hoogste schommel. Ook is er een kleuterland, piratenbos en avonturenbos. Open vanaf april.

Boerderij 'T Platteland Veulen
Schommelen, skelteren, buikschuifbaan, mais labyrint, glijden, klimmen. Houd je van dieren dan is er ook een dierenwiede waar je fijn kunt knuffelen. Ze hebben ook een hele fijne boerderijwinkel en echt toffe activiteiten voor het hele gezin. Speurtochten, klootschieten, huifkartocht en veel meer....

KidsPlaza Weert
Of het nu mooi weer is of juist regent, met de speeltuinen van KidsPlaza Weert, Noord-Limburg zit je altijd goed. Een deel is namelijk binnen en bij mooi weer kan je ook buiten spelen. Binnen vind je vier etages aan speelplezier met klimwandjes en supersnelle glijbanen! Buiten kan je je lekker uitleven op de speeltoestellen of een zandkasteel bouwen op het strandje bij de vijver. Open.

Avonturenpark Valdeludo Echt
Ontdek Valdeludo in Echt, het avonturenpark waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, spetteren in de speelrivier, hutten bouwen en nog veel meer! Met stoere attracties en unieke speeltoestellen bezit Valdeludo alle ingrediënten voor een avontuurlijk dagje uit voor de kinderen en de ouders! Open.

Speeltuin Roeffen Mart Grubbenvorst
Laat je net zoals zovelen verrassen en bezoek de speeltuin in Grubbenvorst, waar lekker buiten spelen voorop staat ! Midden in de natuur Meer dan 40 speeltoestellen Gratis toegang. Open.

Missen wij jouw favoriet? Laat het ons weten sanne@kidsproof.nl

Heel veel plezier

Tip: Hier vind je hele leuke speeltuinen rondom Eindhoven!