• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Wandeling met fijne boscafés en speeltuinen

8 januari 2024
Heerlijk naar buiten om te ontspannen. Ontdek deze fijne plekken, ze liggen midden in de natuur in de regio van Eindhoven. Je krijgt gewoon zin in een wandeling. Dat is genieten.
Herberg in het Wilde Zwijn in Bergeijk
Het ligt midden in de eeuwenoude bossen van Bergeijk tussen de gemeente Eersel en het Belgische Postel. In de winter kun je je lekker nestelen bij de grote ronde open haard en in de zomer is het heerlijk toeven op hun grote terras met speeltuin.

'T Boshuys in Best
Midden in de natuur, omgeven door de bossen van de Sonse Heide, ligt brasserie 't Boshuys. In een unieke en ontspannen sfeer kun je genieten van een lekkere lunch, high tea, borrel of diner. Met groot terras en speeltuin!

Horeca De Boshut Schaijk
Verscholen in de bossen, midden in natuurgebied de Maashorst. Hier is het genieten geblazen! Wandelen of fietsen door uitgestrekte bossen en heidevelden. 

Heidecafé de Strabrechtse Heide in Heeze
Uniek plekje. Je kunt hier heerlijk toeven. Wist je dat de Strabrechtse Heide een Natuurpoort is. Dus het startpunt om de natuur te ontdekken.


De Hoijse Hoeve in Someren
Zin in een pannenkoek na een flinke wandeling dan kun hier heerlijk smullen. Ook andere gerechten staan op de kaart. Er is zelfs een speeltuintje.

De Rode Lelie in Oisterwijk
Hier waan je jezelf even buiten de bewoonde wereld. Alsof je op vakantie bent. Het terras heeft ook een uitzicht op de speeltuin. Ontspannen, wandelen en genieten van de natuur.

Eetcafe Zomerhof in Valkenswaard
In het oude bos zit het fijne eetcafé Zomerhof met een kinderboerderij en speeltuin. Hier vind je Brabantse gezellgheid.

Hut van mie pils in Waalre
Dit gezellige eetcafé ligt in de bossen tussen Waalre en Aalst. Zowel in de winter als zomer is dit een hele fijne tussenstop voor wandelaars of fietsers.

Joe Mann Paviljoen Best
Heerlijk lunchen in de bossen tussen Best en Son en Breugel. Na een fietstocht, wandeling of gewoon voor je rust.

Staat jouw favoriet hier niet tussen? En vind je dat deze echt in dit lijstje thuis hoort. Mail mij dan sanne@kidsproof.nl

Geniet!

Liefs Sanne