4x kabouterpaden in de regio Eindhoven en Noord-Limburg

19 februari 2024
De natuur in samen met je kabouters op zoek naar kabouters. Ontdek ze hier allemaal.
Bospark Bakel
Prachtige bosrijke omgeving. Heerlijk wandelen door de bossen en volg de pijltjes van alle kabouters. Zo organiseren zij ook vaak leuke activiteiten. Misschien zie je Kabouter Kwebbel wel.

Kabouterpad bij Recreatiepark TerSpegelt
Je krijgt een kaboutermuts op, wordt geschminkt en krijgt een hapje en drankje mee voor onderweg. Tijdens de wandeling kan je verschillende opdrachten maken die helemaal bij het seizoen passen. Na de wandeling krijg je zelfs nog een leuk aandenken! Wie gaat er de meeste kabouters vinden?Kabouterpad Strabrechtse Heide
Bij Heidecafé De Strabrechtse Heide ligt een knapzak gevuld met lekkers voor je klaar. Met een puntmuts op en je wangen rood loop je samen met je ouders de route. Onderweg luister je naar een verhaal uit het kabouterboek en doe je kabouteropdrachten.

Kabouterpad 't Boshuys
Het Kabouterpad is helemaal klaar! Maak kennis met kabouterfamilie Pluk, vind alle kabouters en leer alles over de bossen rondom 't Boshuys.

Andere fijne wandelingen met je kids!

Peuterroute Zandbos
Voor de kleine kids is er een speciale peuterroute door het Zandbos gemaakt. Het peuterrouteboekje ‘Sssttt… ’t Zandbos vertelt’ laat kinderen de natuur op een bijzondere manier beleven. In het boekje staan allerlei opdrachten om de natuur wat beter te leren kennen.

Dorus in Well
Bij het Reindersmeer kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar op ontdekking met konijn Dorus. Al speurend door de natuur wisselen spelletjes, natuurweetjes en actie elkaar af.

Missen we jouw favoriet? Geef het gerust aan mij door sanne@kidsproof.nl