• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Heerlijke ijssalons in Eindhoven en omgeving.

9 april 2024
Het zal je niet verbazen maar mijn kids zijn echt dol op ijs. En wij natuurlijk ook. Het is voor ons dan ook geen straf om de lekkerste ijssalons te ontdekken
Muse Ice Cream Bar Valkenswaard
Heerlijke ambachtelijk ijsjes gemaakt uit een ambachtelijke machine. Dat wordt smullen in deze kleurrijke ijssalon.

IJssalon Kees, Geldrop en Eindhoven
IJssalon Kees heeft de 4e plaats van beste IJssalon van het jaar 2017 behaald! Heerlijk ijs om je vingers bij af te likken.
In Geldrop zitten ze aan de Bogardeind 110 en in Eindhoven bij Down Town Gourmet Market aan de Smalle Haven kun je de heerlijke ijsjes eten van IJssalon Kees. Allebei top locaties met top ijs.

Intelligentia ICE, Eindhoven
Innovatieve ijssalon, smaakbar, taste bar. Ze hebben hier heel bijzonder ijs, huisgemaakte bonbons, patisserie en zetten met veel kennis en liefde koffie en thee. Inspirerende stek!

IJssalon Italia, Nuenen
Laat je niet afschrikken door de rij mensen die tot buiten staat, want je bent echt snel aan de beurt! Het is gewoon hartstikke lekker ijs. Je wachten wordt gegarandeerd beloond. Dus stop! als je langs fietst, rijdt of wandelt.

Zinin ijs & chocolade, Eindhoven
Laat je lekker verwennen bij deze heerlijke winkel in winkelcentrum Woensel! Super Italiaans ijs, uiteraard volgens authentiek recept en met natuurlijke ingrediënten. Ook kun je hier chocolade en bonbons krijgen, topcadeautje om mama of oma eens mee te verrassen.

Dutch Homemade, Eindhoven
Ze hebben heel veel lekkere en bijzondere smaken schepijs. En wat heel uniek is dat ze het suikergehalte minderen en toch is het onwijs lekker! Het ijs wordt ook bereid met vers fruit.
IJssalon Fresco, Waalre
Bij deze ijssalon maken ze het ijs zelf in hun eigen professionele keuken. Ben je bewust met voedsel bezig en wil je altijd graag weten wat je eet? Je kunt hier met een gerust hart een zalig ijsje halen. Geen kleur- en smaakstoffen en zo weinig mogelijk suiker.

IJssalon Firenze, Eindhoven
Firenze, opgericht in 1934, is de oudste ijssalon van Eindhoven. De passie voor ijs zit deze Italiaanse familie in de genen. Meerdere malen per dag bereiden zij het ijs op ambachtelijke wijze en zijn ze steeds bezig om nieuwe smaken te ontwikkelen.

IJssaolon Bastani, Eindhoven
Hier hebben ze 39 heerlijke smaken, er zit er altijd wel eentje tussen die je lekker vindt. En papa en mama kunnen hier ook koffie en gebak nemen, voor als ze een keertje geen zin hebben in een ijsje.

De dames, Son en Breugel
Bij deze ijssalon maken ze ijs met liefde, en dat proef je! Ook wordt er veel aandacht besteed aan de presentatie. De manier waarop het ijs in de bakken ligt. Ze hebben dan ook niet voor niets een prijs gewonnen voor de mooiste ijsvitrine van heel Nederland! 

YsbyBerry de Liessentse verleiding
Geniet van heerlijk ambachtelijk Italiaans schepijs en homemade chocolade bij YsbyBerry de Liessentse verleiding!

Leonardo's Gelato
Bij Leonardo's Gelato vinden ze het belangrijk om iedereen te laten genieten van ambachtelijk vers bereid ijs. Ze hebben veel unieke en sensationele ijssmaken. Ook verkopen ze glutenvrije ijsjes!

IJssalon De Gebroeders
Hoge kwaliteit ijsjes vind je bij De Gebroeders! Ze maken het ijs zelf van de verse koeienmelk van de boerderij. Ook maken ze ijstaarten in verschillende smaken.

Geniet van al die heerlijke ijsjes.

Tip: Op zoek naar een fijn terras waar je als ouder kunt genieten terwijl de kids zich prima vermaken in de speeltuin? Check deze tips eens.