• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Kasteel van Sinterklaas in de regio Eindhoven

1 mei 2023
Hij komt hij komt die lieve goede Sint....Kom je op bezoek bij Sinterklaas? En help de Pieten, speur door het huis op zoek naar pakjes..... of stuur een brief
Sinterklaaskasteel Geldrop
Sint logeert op zaterdag 25 en zonda 26 november in Geldrop. Hij opent de deuren tussen 10:00 en 20:00 uur het prachtig versierde kasteel. Komen jullie ook?

Kasteel Heeswijk 
Het kasteel van Heeswijk is weer veranderd in het logeerkasteel van Sinterklaas! Een museumbezoekje om nooit te vergeten. 

Sinterklaas in Heeze
Uniek logeeradres in Heeze. Naast de ontmoeting met Sinterklaas is er van alles te doen voor de kinderen. Ook kun je Ozosnel aaien.

Sinterklaashof Nuenen

Er is een speciale slaapkamer van Sint ingericht. Traditiegetrouw worden op de speciale middagen pannenkoeken gebakken. Klik op het linkje welke dagen dit zijn.

Sinterklaashuis Eindhoven

Hier zullen de kids zich niet snel vervelen. Er is genoeg te doen in het sinterklaashuis. Zo kunnen ze hun pietendiploma halen, de sint bezoeken en zelf pepernoten bakken! Dat is zeker een bezoekje waard!

Sinterklaashuis Veldhoven
Vanaf 22 november komt Sinterklaas weer logeren in het Citycentrum van Veldhoven. Dit jaar is de locatie Meent 24 in de City passage. Er is van alles te doen. Kom je ook?

Sinterklaashuis Valkenswaard
Breng een bezoekje aan de sint in het sinterklaashuis in Valkenswaard! Hij ontvangt graag mooie tekeningen.


Heel veel plezier.