Kasteel van Sinterklaas in de regio Eindhoven

3 oktober 2022
Hij komt hij komt die lieve goede Sint....Kom je op bezoek bij Sinterklaas? En help de Pieten, speur door het huis op zoek naar pakjes..... of stuur een brief
Kasteel Heeswijk 
Het kasteel van Heeswijk is weer veranderd in het logeerkasteel van Sinterklaas! Een museumbezoekje om nooit te vergeten. Het logeerkasteel van de Sint is geopend van 15 tot en met 4 december.

Kasteel Helmond
Ook in Helmond zijn Sint en piet er weer klaar voor. Bekijk waar Sinterklaas woont. Een betoverende dag beleef je hier voor jong en oud!

Kasteel Stapelen
Sinterklaas logeert weer in Kasteel Stapelen! Super veel sinterklaas activiteiten waar de kids stempels kunnen verdienen! En ook kun je een blik werpen in de slaapkamer en werkkamer van de Sint.

Sinterklaashuis Eindhoven

Hier zullen de kids zich niet snel vervelen. Er is genoeg te doen in het sinterklaashuis. Zo kunnen ze hun pietendiploma halen, de sint bezoeken en zelf pepernoten bakken! Dat is zeker een bezoekje waard!

Sinterklaashuis Veldhoven
Bij het Sinterklaashuis in Veldhoven zijn super veel leuke sinterklaas acitiviteiten te doen! Zo kun je een eigen muts maken, een glitter tattoo maken of mee doen aan de pepernoten bingo. Genoeg te doen dus!

Sinterklaashuis Valkenswaard
Breng een bezoekje aan de sint in het sinterklaashuis in Valkenswaard! Hij ontvangt graag mooie tekeningen.


Fijne knutseltips vind je hier!

Heel veel plezier.