• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Leuke tips voor de zomervakantie in en om Eindhoven

1 juli 2024
Yeah, het is bijna zomervakantie! Wij hebben voor jou de leukste uitjes in Eindhoven en omgeving op een rijtje gezet! Heel veel plezier!
Het is zomervakantie in onze regio! Heerlijk 6 weken de tijd om er samen met je kinderen op uit te trekken. Op Kidsproof vind je heel veel leuke tips om er een heerlijke vakantie van te maken. Wist je dat we in onze Eropuit talloze leuke vakantie-uitjes en kinderactiviteiten voor de zomervakantie. Heel handig!

Deze zomervakantie staat de eropuit vol met sportieve kinderactiviteiten tot culturele uitjes voor het hele gezin. En zowel binnen- als buitenactiviteiten!Hier vind je een overzicht van allerlei kinderactiviteiten in Eindhoven en omgeving: van speeltuin tot museum, van film tot actief. Kijk snel, want er zit vast iets leuks tussen voor jouw gezin! Regent het een dagje? Helemaal niet erg, er zijn genoeg leuke dingen te doen in onze regio, kijk maar naar onze tips voor als het regent.
Fijne vakantie!

Liefs Sanne

PS: nieuw op onze site? Klik dan eerst even naar onze homepage om een goed beeld te krijgen van wat je hier allemaal vindt. Volg ons ook op Facebook en meld je aan voor onze nieuwsbrief: zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste en nieuwste tips om eropuit te gaan met je kinderen!

TIP: ga je in de zomervakantie met de auto op vakantie? Dan vind je hier leuke spelletjes voor onderweg!