• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

6 x fijne buitenzwembaden en strandjes in Noord-Limburg

1 juli 2024
Met een heerlijke lange zomer voor de boeg hebben we ook 7 verkoelende plekjes in Noord-Limburg voor je op een rij gezet. Waar je heerlijk kunt spelen op het strand, zwemmen in een openluchtzwembad, sommige hebben zelf een speeltuin erbij. Ken jij ze allemaal al?
BillyBird Park Drakenrijk  Reuver
Lekker pootje baden, een romantische strandwandeling maken, zandkastelen of gewoon lekker zonnen en zwemmen? Het kan allemaal bij het strandbad van BillyBird Park Drakenrijk! Met wie kom jij zandkastelen bouwen?

Fun Beach Panheel
Prachtig gelegen aan het water met een schitterend wit strand, ruime groene ligweiden midden in de natuur. Op Fun Beach in Panheel, Noord-Limburg krijg je ultieme waterpret op het leukste dagstrand. Ook bevindt zich hier het grootste Aquapark van Nederland en Fun Beach Fountain één van de hoogste fonteinen van de wereld.

Zwembad en Speeltuin Weerderhof Linne
De Weerderhof heeft twee prachtige zwembaden. Het kleuterbad met een glijbaan en kikkerdouche, is er voor de kleintjes. Veilig kunnen ze spelenderwijs vertrouwd raken met water. Daarnaast ligt het grotere familiebad. Er is een laag gedeelte met een kleine glijbaan en een dieper gedeelte met een grotere glijbaan voor de durfals. De Weerderhof heeft een uitgebreide speeltuin met voor elk kind wat wils. Van groot tot klein. In 2013 is flink geïnvesteerd in nieuwe speeltoestellen waaronder ook het spectaculaire, enorme springkussen.Recreatiepark BreeBronne Maasbree
Bouw een enorm zandkasteel, roetsj keer op keer van de meterslange glijbaan of graaf je papa in terwijl hij lekker bruin ligt te bakken. De mogelijkheden op zo’n mooi strand zijn onbeperkt. Voor verkoeling spring je in het kraakheldere water of pak je een drankje in hun beachbar.

Buitenzwembad Kessel
Zoek een lekker plekje op het grasveld om je handdoek neer te leggen en neem een frisse plons in het zwembad. Er is een peuterbad speciaal voor de aller kleinste zwembad bezoekertjes en als de kids het zwemmen even zat zijn kunnen ze zich prima vermaken op de vele speeltoestellen, trampolines of in de zandbak.

De Schatberg Sevenum
Met mooi weer kun je lekker plonsen in het buitenbad en de waterspeeltuin. Of kies voor het natuurbad met uren speelplezier op het zandstrand. Kids én ouders beleven nog meer waterpret in de minihaven. Kinderen zijn de kapitein en kiezen hun eigen schip: een cruiseschip, stoere sleepboot of de rode brandblusboot. Kinderen varen zelf, dus het is een groot avontuur.

Het Blauwe Meertje in Weert
Unieke plek met helderblauw water, hagelwit strand, palmbomen, terras, waterpomp, piratenboot en waterfietsen verhuur. Gegarandeerd een fantasctische dag!

Ook in de omgeving van Eindhoven hebben wij wel 13 zwembaden en strandjes voor je gevonden en op een rij gezet. Hier vind je ze allemaal!

Fijne dag.

Liefs Sanne