Schaatsbanen in én om Eindhoven

4 juli 2023
Samen schaatsen! Dat kan tijdens de feestdagen in de kerstvakantie. Haal de schaatsen maar uit het vet en ontdek de schaatbanen.
December is de maand van gezelligheid, prachtige lichtjes, kerstmarkten en schaatsbanen. Wij hebben een aantal schaatsbanen en gezellige plekjes op een rij gezet in én om Eindhoven.

Eindhoven
Kom gezellig langs in de Winter Garden van City Garden Eindhoven! Een prachtige wintertuin met veel verschillende activiteiten. Bind je schaatsen onder, neem een kijkje op de wintermarkt of geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Van 9 nov t/m 4 febr.

Geldrop
Kom helemaal in de wintersfeer in Geldrop van 13 december  t/m 7 januari. Leef je deze winter uit op de fantastische schaatsbaan, Heuvel. Schaatsen is echt heel leuk voor jong en oud.

Veldhoven
Vanaf 9 december  t/m 7 januari kun je weer schaatsen op de Plaatse. Veldhoven staat weer 4 weken in het teken van de magische wereld van Veldhoven on Ice.

Oirschot 
Vanaf 15 december  t/m 7 januari kun je je weer heerlijk vermaken op de schaatsbaan in Oirschot. Voor de 15e keer wordt Winterparadijs weer georganiseerd. Het wordt één groot feest op de Markt.

Nuenen 
In Nuenen kun je vanaf 17 december t/m 8 januari schaatsen op een sprookjesachtige schaatsbaan. Dus kom en oefen je moves.

Gemert 
Ga pirouettes draaien op de schaatsbaan van het Boerenbondsmuseum in Gemert. Van 16 december  t/m 7 januari 

Deurne
Info volgt nog
Eén en al gezelligheid bij de schaatsbaan in Deurne. Van 16 december t/m 8 januari op de markt.

Bergeijk
Yes! Ook in Bergeijk is er van 15 december t/m 7 januari heel veel schaatsplezier! Dus komen jullie ook?

Venlo
Geniet van ijsplezier, Gluhwein, chocolademelk en heerlijke winterse lekkernijen in Venlo. Van 15 december t/m 7 januari op de Oude markt.

Roermond
Van 1 december t/m 7 januari verandert het Munsterplein in Roermond in een winterwonderland. Schaats er samen op los op de sfeervolle winterse schaatsbaan. Van 1 december t/m 7 januari op het Munsterplein.

Valkenswaard
Ook dit jaar wordt er weer een prachtige ijsbaan op de Markt in Valkenswaard opgezet. Van zaterdag 9 december t/m zondag 7 januari is er weer schaatspret. 

Son en Breugel
Op de sfeervolle ijsbaan kun je je schaatskunsten laten zien, of meedoen met een van de activiteiten. Van 15 december tot en met 7 januari, bieden zij maar liefst 24 dagen lang winterpret voor jong en oud.
Natuurlijk is het schaatsseizoen al enkele weken geleden van start gegaan bij IJssportcentrum in Eindhoven.

Wij wensen je heel veel schaatsplezier.

Missen we een gezellige schaatsbaan? Laat het ons weten via eindhoven@kidsproof.nl

L
iefs Sanne