icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters
icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters

Heerlijk picknicken in het park!

27 mei 2021
We zoeken allemaal een fijn plekje als het mooi weer is. Lekker naar het water, te gekke speeltuinen of gewoon in de tuin.
Maar wat dacht je van heerlijk spelen, liggen en genieten in het park met dit mooie weer. Kleedje mee, drinken en spelen. Top ingrediënten voor een super middag.
In deze parken kun je genieten!

Stadwandelpark
Heerlijk wandelen, spelen, fietsen of lekker picknicken voor ieder wat wils. Er zijn hier ook heel veel bijzondere Pokemons te vangen. En als je daar klaar mee bent kun je ruimtewandelen of sterren kijken.

Henry Dunantpark
Een wandeling door zeer afwisselinde 22 hectare natuur. Prachtige bomen, verschillende hoogtes maar ook waterpartijen en een moerasvijver. Picknicken of vissen kom naar het Henri Dunantpark! Misschien vind je wel een hele grote boom om in te klimmen.

Genneper Parken
Verschillende wandelpaden leiden je langs prachtige natuur. Het park ligt langs de riviertjes de Dommel en de Tongelreep. Ook bevinden zich hier de boerderij Genneper Hoeve, PreHistorischdorp en het Heempark Frater Simon Deltour. Ideale plek om een dagje met kinderen eropuit te gaan.

Ons favoriet is toch ook wel het Meeuwven. Vlakbij de Hut van Miel Pils. Kleedje mee, kikkervisjes en genieten...

Of heb je misschien meer zin in één van de de gave speetuinen in de buurt? Check dit handige lijstje eens.

Geniet van elkaar!