Vakantie tips in de regio Eindhoven en Noord-Limburg!

13 mei 2024
De regio Eindhoven en Noord-Limburg is prachtig en er is ontzettend veel te ontdekken deze vakantie. Wij verzamelden toffe  tips tijdens je vakantie, dagje of weekend weg met kids. Nieuwsgierig? Lees je met ons mee.....?
Vakantie in eigen land is echt superleuk. Zeker met deze toffe adresjes is het genieten! Fijne vakantie.

Fijne speelplekken!
BillyBird Hemelrijk Park
is toch wel één van onze favoriete. Stap in de familieachtbaan, roetsj van de bootjesglijbaan of schommel in het rond. Ze hebben gave attracties en events zowel binnnen als buiten. En een heerlijk strand.
Ravotten, klimmen, klauteren, water... een unieke plek is Speelboerderij het Gouden Woud in Liempde. Of 
Neem hier maar eens een kijkje!IJsje eten!
Tussendoor je lekker laten verwennen met een heerlijk ijsje van IJssalon Kees in Geldrop en Eindhoven. Om je vingers bij af te likken.
Bij Intelligentia Ice is een ijsje eten een belevenis. Hier draait alles om smaak en proeven. Alle heerlijke ijssalons op een rijtje vind je hier!
De natuur in!
Waan je in een echt sprookjespark van aardbeien. Het Aardbeienland in Horst is een park vol hoekjes en gangetjes waar je in kunt kruipen. Ren over het land en hoor van de kabouters hoe je een aardbeienplant moet verzorgen.
Voel het zachte gras, fijne zand, dikke takken, houtsnippers met je blotevoeten. Toon Kortoompark in Deurne is de ideale dag voor actief, gezelligheid en ontspanning met de familie. Een ware ontdekkingstocht door de Peel! 
Beleef het echte boerderij leven bij de Steenuil. Kids ravotten in de speeltuin, meehelpen met de boer, spelen in de hooischuur.
Een dagje met gezin op het water. Huur een bootje, sloep, kano of sup. Ontdek de regio vanaf het water met deze fijne plekjes!

Lekker zwemmen!
In de regio Eindhoven en Noord-Limburg vind je heerlijke verkoelende plekjes waar je fijn kunt zwemmen en spelen op het strand of zwembad.Minder geluk met het weer!
Geen probleem! Wat is er nu leuker om je even uit te leven bij Jump XL Eersel en je tricks weer te oefenen. Jump around! 
Glowgolf Eindhoven
is een superleuke activiteit voor het hele gezin. De 18 holes baan staat vol prachtige decorstukken, hindernissen, ruimteschepen, tempel en science fiction. Met de 3D bril wordt het een geweldige belevenis.
Prikkel je zintuigen en dompel jezelf onder in een fantasiewereld vol verbeelding, muziek, geur en emotie bij Motion Experience.
Room Experience in Geldrop
is een grote belevenis. Lasergamen, escaperoom en een Arcade Game Room. Daag je familie en vrienden uit.
Terug in de tijd!
Ontdek de geschiedenis in het preHistorisch Dorp Eindhoven. In dit openluchtmuseum beleef je het verleden door zelf op ontdekkingstocht te gaan. Oer-interessant! Drankje en een hapje!
Jungle Cafe
is een plek waar je gewoon even lekker kan zijn. Alleen, met z'n tweetjes of met het hele gezin. Een fijne omgeving waar je geniet van heerlijke koffie, een uitgebreid ontbijt of een gezonde lunch.  
Familie restaurant Charlie in Schaijk is de plek waar je lekker eet, kids kunnen klimmen en klauteren en buiten een tof spraypark....Ultiem genieten dus!Maak van iedere dag een feestje!

Happy holidays.

Liefs Sanne

Tip: Superhandig om onze facebook pagina te volgen deze zomer!

Nog meer fijne tips vind je op de site. Klik hiervoor op de roze button. Naar de website