7 x Jumpen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg

31 oktober 2022
Heb je ook altijd al die coole tricks willen leren? Of een potje dodgeball willen spelen met je vriendjes op je kinderfeestje? 
Maak de vetste moves en hoogste sprongen tijdens een uurtje jumpen bij hele leuke en gave trampolineparken in de regio Eindhoven en Noord-Limburg.
Jump XL Eersel.
Hier kun je je vette tricks oefenen, vrij trampolinespringen, een partijtje dodgeball doen of jumpen in de Big Airbag. Een vol uur lekker vrij trampolinespringen op de geschakelde trampoline velden met je vrienden of familie. Super cool toch! En wat dacht je van PUPPY JUMP. Gezellig samen met je kleine spruit komen relaxen en jumpen tijdens de Puppy Jump.

Jumpsquare Eindhoven
Trampolinespringen is nog nooit zo vet geweest. Een mega indoor trampolinepark waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. 

Jumpsquare Veghel
Leef je uit op de trampolines van Jumpsquare Veghel! Raak jij ook verslaafd aan deze hype?

Street Jump Veldhoven
Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area’s bij Street Jump Veldhoven, Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Deze trampolinevelden zijn geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau. Kom je jumpen op één van de 10 verschillende area's?XBaze Reuver
XBaze heeft verschillende vette area’s, waar je de uitdaging met zwaartekracht aangaat. Je vind er niet alleen trampolines, maar alles om te springen, battlen en toffe tricks uit te voeren. Hier veranderen muren in vloeren en zijn hoogtes je beste vriend.

We-Jump Helmond
We-Jump is hèt urban trampolinepark van de regio Helmond en Eindhoven. Gelegen aan de Suytkade in Helmond geeft We-Jump met 800 M2 trampolinepark en industriële looks, de ultieme spring beleving voor jong en oud.

The Portal Action House Sevenum
The Portal is opgebouwd in drie verschillende levels. Deze bestaan uit een vette freerunningbaan, diverse uitdagende trampolines en een spectaculaire pumptrack. Door middel van de beste moves, de vetste sprongen en de juiste skills vind jij jouw weg uit de gamewereld voor deze veranderd in pixels!

Heel veel spring plezier.

Hier vind je nog meer fijne en leuke inspiratie!