• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Vaderdagtips om zelf te maken!

26 mei 2024
Vaderdag komt eraan. Dé dag om alle papa’s eens even flink in het zonnetje te zetten. Met een knutsel of een lekker, zelf gemaakt gerechtje. Kun je nog wel een beetje inspiratie gebruiken? Kijk dan eens naar deze toppers uit onze DIY-categorie.
De meeste papa’s hebben wel een bureau. Thuis of op kantoor. Super handig als er dan een mooie steen op ligt waar hij belangrijke papieren onder vast kan klemmen. Zodat ze niet wegwaaien. Zoek een steen en maak deze kei voor papa. Door de tekst ‘Voor een kei van een vader’ wordt deze extra speciaal om te geven. Of maak een cadeau waar je je eigen handen bij gebruikt. Op dit schilderijtje bijvoorbeeld zijn er bloemen mee gemaakt. Schattig toch?Houden jullie meer van koken en bakken dan van knutselen? Ook dan zijn er legio leuke verrassingen te bedenken. Dit spiegelei in de vorm van een gezichtje vind ik zelf echt een hit voor bij het ontbijt bijvoorbeeld en de Vaderdag cupcakes doen het natuurlijk goed bij de thee!En kan jullie papa een klein grapje wel waarderen? Maak dan deze zeilbootjes voor bij het ontbijt als hij een fanatieke zeiler is of het gebitje, voor de papa’s waar je al wat grijze haren kan spotten. Wel vergezellen van een dikke knipoog natuurlijk hè, deze laatste!Fijne Vaderdag!

PS. Nog aan het verzinnen wat voor leuks jullie op Vaderdag met z’n allen gaan ondernemen? Kijk eens in de Eropuit-categorie. Daar vind je heel veel leuke uitjes in de buurt!