• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

13x zwemmen, strand, spelen en genieten.

1 juli 2024
Bij ons thuis zijn ze gek op zwemmen en dan waar ze ook lekker kunnen spelen. Zandkastelen bouwen, modder maken en gewoon lekker klooien met schepjes en emmertjes. We wisselen vaak af van een speeltuin met een zwembad of een fijn strandje.
BillyBird Hemelrijk
Met kristalhelder water en toezicht in het hoogseizoen kan een dagje strand niet in het water vallen. Met genoeg ruimte voor iedereen is er altijd een plekje vrij waar je kunt genieten van jouw dagje uit. Om de dag compleet te maken kun je nog een rondje maken op ons AquaFunPark, of een lekker ijsje halen bij een van de horecapunten op het park.Zilvermeer België in Mol
Zwemvijver en strand Drie waterglijbanen laten je met ongekende snelheid over het wateroppervlak zoeven. Goed voor urenlang spelplezier en vlinders in je buik! Prachtige plek.

E3 Strand
Een strand met wit zand, grasweiden om op te liggen, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk dagje van de zon genieten. Iedereen vindt hier een ideaal plekje op het ruime terrein. Het ondiepe water is super fijn voor de allerkleinsten, de wat grotere waterratten kunnen een duik in het diepe nemen.

Speelpark de Splinter Eindhoven
Er zijn veel speeltoestellen, een bouwhoek, peuterhoek, twee peuterzwembaden, kinderboerderij, pirateneiland en een fort. Zo veel leuks! Op de grote weide kun je heerlijk picknicken.

Sterrenstrand Eersel
SterrenStrand op Recreatiepark TerSpegelt is een uniek overdekt water- en zandspeelparadijs. In SterrenStrand kun je namelijk lekker binnen spelen, de zon op je gezicht voelen, heerlijk kliederen met water en zand én op avontuur in een echt labyrint!

Speeltuin de Bucht Bergeijk
Een schitterende speeltuin in een bosrijke omgeving in Bergeijk. Veel klimtoestellen, schommels, zandbakken, glijbanen, trampolines en een kabelbaan. In het nieuwe gedeelte is er ook een klimparcours geplaatst. Super vet toch? En voor de zwemliefhebbers zijn er twee openluchtzwembaden met glijbaan.

Zwembad de Dolfijn Best
Een gezellig en overzichtelijk zwembad met een toffe glijbaan. Met mooi weer kun je hier heerlijk toeven.

Zwembad de Wedert Valkenswaard
Het buitenbad ligt aan een groene natuurlijke omgeving en er is een grote ligweide met speeltoestellen voor kleine kinderen. Je kids hoeven zich niet te vervelen als ze niet in het water liggen!

De Schatberg Sevenum
Urenlang speelplezier op het zandstrand, genieten van de het zwembad met glijbaan en peuterbad of beleef nog meer waterpret in de minihaven.

Speeltuin de Kieviet Nuenen
Er is een 30 cm diep peuterbadje om lekker in af te koelen. Rondom staan terrasstoelen om van de zon te genieten en de kids in de gaten te houden. Ook hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar!

Beachclub Sunrise Best
Kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin. Terwijl de kids zich vermaken, geniet je van een hapje en een drankje op het luxe terras van Beachclub Sunrise.

Speeltuin Geenhoven Valkenswaard
Heel veel leuke speeltoestellen hebben ze hier zoals schommels, klimrekken, glijbanen, een touwbrug, trampolines en een buitenzwembad! Bij het zwembad zit een terras waar je heelijk kunt zitten met een versnapering.

Heel veel zwemplezier.

Er zijn natuurlijk nog heel veel meer fijne zwemplekjes. Check ze hier allemaal!