CKETerug naar het overzicht

Ontwikkel je creativiteit bij CKE in Eindhoven!
CKE is het huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven. Dat klinkt sjiek, maar waar het om gaat is dat je er van alles kan leren op kunstzinnig gebied. Creatief bezig zijn is niet alleen leuk, maar ook nog eens hartstikke goed voor de ontwikkeling van je hersenen!

Beeldend
Creativiteit komt tot uiting in lessen tekenen en schilderen. Er zijn allerlei kinder- en jeugdateliers waar de mooiste dingen worden gemaakt. 
Muziek
Ook kan je bij CKE muziekles volgen. Op alle instrumenten die je kan bedenken en dan is er ook nog zangles. Samen met anderen spelen is mogelijk als aanvulling op je les, bijvoorbeeld in een band, orkest of zanggroep. Ook zijn er muzieklessen voor jonge kinderen, zelfs al vanaf 3 maanden.
Theater en Musical
Heb je expressieve kinderen of kinderen die wel een boost voor hun zelfvertrouwen kunnen gebruiken? Overweeg dan eens toneel- of musicalles voor je kind, een heerlijke uitlaatklep maar ook ervaringen waar je in de rest van je leven profijt van hebt.
Dans
Tot slot biedt CKE een uitgebreid aanbod van danslessen: van klassiek ballet tot moderne dans en van jazz tot hiphop en streetdance. Ook jonge kinderen kunnen bij CKE een dansbasis leggen in lessen peuter-, kleuter- of kinderdans.  

CKE is er niet alleen voor kinderen. Ook voor jongeren en volwassenen is er een uitgebreid les- en cursusaanbod.
Check de website voor een compleet overzicht. 

Klik op de linkjes voor nog meer informatie.

CKE

Pastoor Petersstraat 180
5612 LW Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente

Lente

Het zonnetje komt steeds vaker te voorschijn, het blijft langer licht, je hoort de vogeltjes fluiten... Wij kunnen niet wachten totdat de lente weer begint.

Ik krijg zin om eropuit te gaan. Jij ook?

Naar de tips