CKETerug naar het overzicht

Ontwikkel je creativiteit bij CKE in Eindhoven!
CKE is het huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven. Dat klinkt sjiek, maar waar het om gaat is dat je er van alles kan leren op kunstzinnig gebied. Creatief bezig zijn is niet alleen leuk, maar ook nog eens hartstikke goed voor de ontwikkeling van je hersenen!

Beeldend
Creativiteit komt tot uiting in lessen tekenen en schilderen. Er zijn allerlei kinder- en jeugdateliers waar de mooiste dingen worden gemaakt. 
Muziek
Ook kun je bij CKE groepslessen muziek volgen. Op alle instrumenten die je maar kunt bedenken en dan is er ook nog zangles. Het is ook mogelijk om individuele muzieklessen te volgen in het pand van CKE. Via één van deze samenwerkingspartners.
Theater en Musical
Heb je expressieve kinderen of kinderen die wel een boost voor hun zelfvertrouwen kunnen gebruiken? Overweeg dan eens toneel- of musicalles voor je kind, een heerlijke uitlaatklep maar ook ervaringen waar je in de rest van je leven profijt van hebt.
Dans
Tot slot biedt CKE een uitgebreid aanbod van danslessen: van klassiek ballet tot moderne dans en van jazz tot hiphop en streetdance. Ook jonge kinderen kunnen bij CKE een dansbasis leggen in lessen peuter-, kleuter- of kinderdans.  

CKE is er niet alleen voor kinderen. Ook voor jongeren en volwassenen is er een uitgebreid les- en cursusaanbod.
Check de website voor een compleet overzicht. 

Klik op de linkjes voor nog meer informatie.

CKE

Pastoor Petersstraat 180
5612 LW Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier de vakantie in het Evoluon

Vier de vakantie in het Evoluon

Ga op pad met een van hun reisleiders, bedenk je eigen toekomst snack, eet Next Nature pannenkoeken in hun brasserie of ga op dromenjacht met de gratis speurtochtplaten.
Er is zo veel te beleven!

Ontdek het ruimteschip