• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Dansles, theater & balletles in Eindhoven
Dans & theater

Dansles, theater & balletles in Eindhoven

Ontdek de leukste dansstudio's en theaterscholen voor kids. In Eindhoven kunnen kinderen kiezen uit toneel, dansen, ballet, breakdance, acteerles, jazz, musical, streetdance en meer.

Bekijk alle musicalscholen, jeugdtheaters en dansscholen in Eindhoven!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 24 resultaten
Pagina: 1
totaal 24 resultaten
Pagina: 1

Dansles, balletles en theaterles voor kinderen in de regio Eindhoven

Is jouw kind een echt podiumbeest? In de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond kun je op dansles, balletles, musicalles, drama, theaterles, toneelles, acteerles en meer.

De leukste dansscholen in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond

Wij hebben onze favoriete dansscholen verzameld in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert. Veel dansscholen bieden verschillende dansstijlen aan. Wat dacht je van ballet, klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans, breakdance, streetdance, tapdans, hiphop en meer. Kies hier de dansstudio die bij jouw kind past. Leuk: ook voor de allerkleinsten zijn er vaak al danslessen zoals pamperdans, peuterdans, kleuterdans en kinderballet.

De leukste theaterscholen in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond

Ook zijn er een heleboel gezellige jeugdtheaterscholen en toneelverenigingen voor kinderen in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert. Kinderen kunnen zich aansluiten bij een theatergroep of alles leren over musical, cabaret of improvisatie. Voor je het weet zie je jouw acteur of actrice in de dop op het podium staan!

Op Kidsproof Eindhoven vind je alle leuke theaterlessen en danslessen voor kinderen in de omgeving van [3 plaatnamen].