Gymnastiek Vereniging ArsTerug naar het overzicht

Gymnastiek Vereniging Ars een gezellige club van 3 tot 80 jaar!
Vind jij het leuk om te springen, te rollen, te balanceren en te zwaaien? Vind je het leuk om te gymmen?

Dan zijn hun lessen iets voor jou. De les bestaat uit een korte warming-up met rek en strekoefeningen om de spieren wat losser en leniger te maken. Daarna ga je oefenen op verschillende toestellen o.a. balk, brug, vloer en sprong om het turnen onder de knie te krijgen.

In de lessen krijg je turnles van een hoofdleiding met de benodigde opleiding en ervaring, met daarnaast meerdere hulpleiding die je helpen om jouw turnles superleuk en leerzaam te maken. Het recreatieve karakter van de lessen komt naar voren in de manier waarop de verschillende oefeningen worden aangeboden aan de kinderen.

Het belangrijkste is dat de kinderen plezier hebben in het bewegen en het turnen samen oefenen met elkaar. Dit wordt aangeboden op een speelse manier. De sport is erg divers en dat maakt het turnen ook zo leuk!

Na afloop wordt er meestal een leuk spelletje gedaan

Aan het einde van het jaar, worden vanuit de vereniging de clubkampioenschappen georganiseerd. Dit is een ‘wedstrijd’ op recreatieniveau om te laten zien aan je vriendjes, vriendinnetjes en familie wat je allemaal hebt geleerd in de lessen het afgelopen jaar.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken of mee te doen? Dat mag, je krijgt bij hun namelijk twee gratis proeflessen. Zij hebben kleuterlessen voor kinderen van 3 tot 5 jaar en meisjes recreatie lessen voor meiden van 6 tot 18 jaar.

Klik voor meer info op de roze button.

Tip: Binnenkort jarig? Check ons kinderfeestjes overzicht eens!

Gymnastiek Vereniging ARS

Topaasring 46
Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!