Zwembad Klein VinkeTerug naar het overzicht

Een dag vol waterplezier beleef je bij Zwembad Klein Vink in Arcen, Noord-Limburg
Bij Zwembad Klein Vink in het Noord-Limburgse Arcen kan je niet alleen heerlijk vrij zwemmen, maar ook beginnen aan je Zwem-ABC diploma.

Het 25 meter bad is uitermate geschikt voor zwemles, maar biedt ook ruimte voor andere activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld; diverse vlotten, waterbasketbalnetten en nog veel meer. Ook kun je tegen betaling een rondje in de Aquabubble of een rondje door het water met de Aquascooter.

Het zwembad is ook uitermate geschikt voor banen zwemmen, zwemles, aquajoggen en trimzwemmen. Duiken kan ook nog in het diepe gedeelte van het bad, het bad is namelijk aflopend van 1.10m tot maar liefst 2.20m.

Naast sportieve zwemprestaties kan je er dus ook terecht voor het nodige waterplezier. Voor de kinderen is er bovendien het clowntjesbad, een peuterbad met mini-glijbaan en clowntjesfontijn.

In de zomer is het heerlijk genieten op het strandje aan de zwemvijver. Hier is van alles te beleven. Ga bijvoorbeeld: waterfietsen, kano-varen, surfen of vissen. Voor de kleine gasten is er een heus zandstrand waar de grootste zandkastelen gebouwd kunnen worden, lig je liever niet in het zand dan kun je je handdoek op het groene gras neerleggen.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie over Zwembad Klein Vink.

Tip: Meld je aan voor onze online nieuwsbrief en mis nooit meer de leukste uitjes bij jou in de buurt.

Zwembad Klein Vink

Klein Vink 4
5944 EX Arcen
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente

Lente

Het zonnetje komt steeds vaker te voorschijn, het blijft langer licht, je hoort de vogeltjes fluiten... Wij kunnen niet wachten totdat de lente weer begint.

Ik krijg zin om eropuit te gaan. Jij ook?

Naar de tips