• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

City Sport VeldhovenTerug naar het overzicht

Hoe mooi zou het zijn als u kind met veel plezier naar de zwemles gaat?
Bij City Sport Veldhoven leiden wij de kinderen op naar het EasySwim Diploma. Uw kind krijgt les volgens de EasySwim-methode. Een methode waarbij uw kind plezier heeft en zich betrokken voelt. Met de EasySwim-methode willen we dat uw kind urenlang plezier kan maken in het water. En dat uw zoon of dochter zo zwemvaardig is dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Dit zijn daarom ook de uitgangspunten voor het EasySwim Diploma. Door gebruik te maken van stuurkaarten, kunnen we ook heel persoonsgericht lesgeven. Tot aan het diepe bad wordt afwisselend met en zonder zwemvest aan geoefend. Op deze manier worden de zwemtechnieken sneller geautomatiseerd. Vanaf het diepe bad wordt er alleen nog maar zonder zwemvest gezwommen.

Een zwemdiploma dat aansluit op de belevingswereld van uw kind!
Zwemveiligheid en plezier drukken we voor het EasySwim Diploma uit in 9 praktijksituaties. Deze sluiten helemaal aan op de belevingswereld van uw kind en zijn een combinatie van alle elementen voor de juiste zwemvaardigheid. Bij het diploma draait het om het leren van de benodigde vaardigheden en het vervolgens leren toepassen van deze vaardigheden in allerlei herkenbare situaties. Het EasySwim Diploma staat voor zwemveiligheid, terwijl uw kind het leren veel leuker vindt. Doordat de zwemopleiding wordt afgesloten met één diploma, bezit uw kind bij het behalen van het diploma de gewenste zwemvaardigheid. Tijdens het diplomafeest beoordelen wij uw kind niet meer op techniek. Dat is daarvoor al gebeurd. Ieder kind krijgt dan ook na het diplomafeest het EasySwim Diploma. Van het diplomazwemmen maken we een feestje: een fijne en leuke afsluiting van de zwemles.

Klik voor meer info op de roze button.

Sprt City Veldhoven

Wal 152
5501 HP Veldhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!