• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Dansstudio 49Terug naar het overzicht

Wil je alle technieken van het dansen onder de knie krijgen? Ga dan dansen bij Dansstudio 49 in Gennep.
Ben jij gek op dansen? En zou je wel eens een dansles willen volgen? Bij Dansstudio 49 in Gennep, Noord Limburg hebben ze danslessen voor bijna alle leeftijden!

Kleuterdans
 (Vanaf 4 jaar, groep 1 en 2 van de basisschool)
Bij kleuterdans maken de kleuters op een speelse manier kennis met de mogelijkheden van dansen op muziek, met ballet als basisvorm.

Kinderdans (Groep 3 en 4 van de basisschool)
In deze les gaan kinderen weer een stapje verder dan bij kleuterdans. Naast de eerdergenoemde doelstellingen, wordt er tijdens deze dansles ook gewerkt aan de souplesse en kracht van het kind. 

Dansmix (Leeftijd: groep 5 t/m 8 van de basisschool)
Dansmix zegt het eigenlijk al; een dansles met meerdere dansstijlen. Zowel moderne dans, jazzdance en streetdance komen aan bod tijdens deze les. 

Modern en meer
Draaien, vallen, springen, zwaaien, lopen, rennen zijn dagelijkse bewegingen die toegepast worden in de moderne dansles. In deze les worden de danstechnieken verbetert d.m.v. techniekoefeningen, grondwerk, sprongcombinaties, kracht- en lenigheidsoefeningen.

Klassiek Ballet (Vanaf groep 5 van de basisschool)
Klassiek ballet is een gracieuze dansstijl die de basis vormt om goed te leren dansen. In de balletlessen wordt gewerkt aan kracht, souplesse, lichaamshouding, uitstraling en het bewustzijn van het lichaam.

Wil je meer informatie over deze danslessen? Neem dan een kijkje op de website van dansstudio 49, klik op de roze websitebutton om daar heen te gaan.

Tip: In de categorie clubjes vind je nog meer leuke naschoolse clubjes in Noord-Limburg.

Dansstudio 49

Maasweg 49
6591 BM Gennep
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!