Muziek op SchootTerug naar het overzicht

Muziek maken en luisteren met de allerkleinste is toch wel zo leuk!
Muziekles voor de allerkleinste bij De Muziekfabriek in Eindhoven.

Samen met ouder of verzorger een gezellige en leerzame kennismaking met muziek. In de leeftijd van 1,5 tot 3 jaar.
Jonge kinderen zijn dol op muziek en bewegen. Samen met de kinderen wordt er gezongen, gedanst en gespeeld op muziekinstrumenten.
Naast dat dit goed is voor de ontwikkeling, versterkt het ook de emotionele band tussen ouder en kind. Plezier beleven aan muziek staat voorop en er is geen ervaring voor nodig. Deze cursus wordt gegeven door een professionele muziekdocent met veel ervaring op het gebied van muziek maken met kinderen en ouders.

Deze cursus start op 3 verschillende momenten per jaar. Je kunt je nu al inschrijven!

DE LESSEN
De eerste kennismaking met muziek, in een veilige omgeving met papa, mama of verzorger. Spelenderwijs zing je, beweeg je, luister je, ontdekken instrumenten en maak je zelf muziek, met handen, voeten, mond en kleine instrumenten.
In tien lessen komt er door middel van verschillende thema's een scala aan muzikaliteit voorbij waarbij de kinderen kennismaken met toonhoogte, ritme en welke geluiden ze zelf al kunnen maken, zonder het gevoel dat ze iets móeten, want we zitten gezellig samen en doen alles samen.
Voor de cursus Muziek op schoot wordt de ruimte gezellig aangekleed met kleurige kussens en ook knuffel Beertje is er elke les bij.

Klik voor meer informatie op de roze button. Hierdoor ga je naar hun site.

De Muziekfabriek

Leidingstraat 199
5614 AJ Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!